cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Njoki z gorgonzolo

clock-img

27.09.2013, 07:50

clock-img

Maboma

pencil-img

1

Pozdravljeni,

V soboto sem bila v pizzeriji in si naročila njoke z gorgonzolo. (Noseča sem 14tednov), vem, da mehkih sirov ni priporočljivo jesti, ampak tako sem bila lačna, in sem nepremišjeno naročila. Pojedla sem veliko porcijo, da mi je bilo kar slabo, ampak bilo je zelo okusno. Kakšne pol ure zatem, me je začelo zvijati po trebuhu, in se šla na wc na blato (ni bila ravno driska, je bilo pa bolj mehko in količinsko zelo veliko)...potem je bilo vse ok. Zdaj pa ravno berem o tej Listerozi in sem zaskrbljena. Mislite, da sem lahko okužena?

Hvala

clock-img

28.09.2013, 12:07

clock-img

nusi

pencil-img

1833

mislim, da ne, ker:
1. so te delikatesne zadeve polne konzervansov in vse pocrka (čeprav to mogoče bolj velja za salame user posted image ) in
2. gongorzola v omaki je itak prekuhana, tako da...

v bodoče pa zaradi svojih živcev raje izberi drugo omako, čeprav vem kako je, jaz sem se vedno s pršutom pregrešila (in še čim user posted image )

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem