writing-img

Njegova sestra...

clock-img

30.10.2005, 20:10

clock-img

Anonimen

Na dveh temah sem že načenjala čvek na to temo. Bolje, da odprem svojo temo, da me ne raznese user posted image . Ima katera občutek, da se sestra vašega dragega non-stop štuli v vajin odnos, zakon? Želi odločati namesto vaju in je skoraj posesivna, kar se tiče brata. Se vam zdi, da je ljubosumna na vas ali celo na vajino razmerje. Bolano, vem. Vendar sem prepričana, da ima katera podobno mnenje.

clock-img

30.10.2005, 20:16

clock-img

rija

pencil-img

15589

Nimam tega občutka.
Sicer jo pa moj dragi hitro prizemlji, če kaj proba....user posted image

...vox populi...

clock-img

30.10.2005, 20:19

clock-img

Anonimen

Maš srečo, mojemu se njegova smili. 

clock-img

30.10.2005, 20:21

clock-img

Anonimen

Mama se mu smili, ne sestra, da ne bo pomote. Mal sem temo zgrešila. user posted image

clock-img

30.10.2005, 20:22

clock-img

rija

pencil-img

15589

Ja, vejetno mam res srečo, da moj dragi ve, h komu se vsak dan vrne....

...vox populi...

clock-img

01.11.2005, 08:18

clock-img

Anonimen

Dokler je sestra od mojega dragega živela z nama, sem imela tudi jaz občutek, da tekmuje z mano za njegovo pozornost in naklonjenost. Vem, da je bila navajena, da je bila celo njegovo življenje njemu na prvem mestu, potem pa se mi je zazdelo, da je v meni videla tekmico, čeprav jaz nisem imela nikoli namena tekmovati z njo. Pustila sem obema, da imata tak odnos, kakršnega želita imeti, ne glede na mene, seveda pa se nikdar nisem pustila, da bi bila zaradi njunega odnosa zapostavljena ali manjvredna. In tukaj je ponavadi prišlo do spora, saj imava z njo zelo različni osebnosti.
Zdaj, ko ne živi več z nama, je v redu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem