Ja, ti verjamem, da pride kdaj kak dan, ko si čisto na tleh in si misliš, da bojo vsi noseči, sam ti ne! Jz se glilh pobiram iz tega stanja! In kot za nalašč so vsi okrog noseči! Moja sestra je prejšnji teden drugič rodila, pa čeprav sta se pred prvim trudila skoraj 6 let, sedaj pa kr dva eden za drugim skor! Drug teden pa ima svakinja rok! Ani to nekaj ful lepega?
Ampak, kljub temu da si ful vesel in jima privoščiš, pa tako boli, ko ju gledaš s tistim velikim trebuhom, kako racata, pa ko primeš dojenčka v roke, ko ga ne bi dal več nazaj! Pa si misliš, pa zakaj za boga midva nimama tega, kaj hočejo od naju, a res nisva dovolj sposobna!? Pa se mi zdi da mama porihtano med sabo, nek dober, čvrst odnos, tudi en zdrav pogled na vzgojo in življenje imava! Pa še vedno nič!
In vsakič si mislim, pa ne, ne bom živela samo za to, ali bota ali ne! Se bom pa še vrgla v izpite, službo, dala vse od sebe, da bom vredu žena, hčerka, sestra, snaha in prijateljica! Si mislim, še vedno sem lahko fu8l dobra teta! Pa se nekako zamotim in poskušam ne misliti na to, pol pa pridejo tisti dnevi in sem že par dni prej čisto na koncu z živci, če bi si pustla in se ne bi malo kontrolirala, bi se lahko kra tresla in lajala na vsakega,...! Pol pa razmišljam, sej ni panike, če ne bom mela otrok, bova pa kako drugače, pa tudi ni panike, če bom zanosla šeke pri 35 ali 40! Sam koliko mesecev je še do takrat! Ko pa na to pomislim, se mi pa zdi, da bi me lahko kr v Vojnik pelali in se mi zdi, da tega ne bom mogla prenest!
Po drugi strani pa se zavedma tega, da imam to srečo, da imam super moža, ki mi stoji ob strani in vsaj to vem, da bi lahko zaradi njega se sprijaznila tudi s tem, da boma mogoče ostala sama!
Vem, da je medicina napredovala in da se da vse mogoče naredit! Sploh ne gre za to! Ampak meni veliko pomeni, da si lahko predstavljam, da lahko imama uspešen zakon brez otrok in da boma znala ga vzdrževat tudi brez otrok in ne da bi bil to edini najin cilj, ker bi se preveč odtujila in bi potem vsak po svoje skupaj živela!
Sej pravijo, da te take stvari samo krepijo! Morda pa je za nekaj dobro, čeprav mogoče sedaj ne vem čisto točno za kaj bi lhko bilo!