cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nik je pa...

clock-img

15.01.2010, 08:56

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

... včeraj pri 13,5 meseca (korigirano 12 mesecev) SHODIL!!! user posted image

Joj, tako sem ponosna na tega mojega nedonošenčka, da moram veselje, ponos in srečo deliti z vami. Ampak kako je šele on ponosem sam nase, ko mu rečemo "bravo!". Morale bi videti ta izraz na njegovem obrazu. user posted image

clock-img

15.01.2010, 08:59

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

verjamem da je ponosen.naša tud ko gre par korakov rečem BRAVO pa je tako srečna,ponosna..kako je to lepo videt a ne??user posted image user posted image user posted image user posted image naša pa je včeraj počepe delala,,ni se nikjer držala tako naenkrat je začela ,haha sem že mislila da bo padla na rit,pa ni..pa je bila vsa ponosna sevedauser posted image ..še enkrat BRAVI Nikuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 09:01

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 09:03

clock-img

uwaga

pencil-img

613

Bravo Nik! Pa mami in ati tudi.user posted image

clock-img

15.01.2010, 09:04

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Bravo za nikauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 09:05

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

Bravo celi "familiji". Niku še posebaj en velik BRAVOuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 10:01

clock-img

dushka

pencil-img

254

user posted image bravo Nik

clock-img

15.01.2010, 11:30

clock-img

veronikab

pencil-img

1172

Čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

clock-img

15.01.2010, 13:07

clock-img

Davana

pencil-img

154

čestitke!

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

clock-img

15.01.2010, 15:58

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Ja super....zdaj ga boste pa loviliuser posted image user posted image user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

15.01.2010, 16:06

clock-img

Anonimen

B R A V O!user posted image

clock-img

15.01.2010, 19:12

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 21:36

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Joj, tako sem ponosna na tega mojega nedonošenčka, da moram veselje, ponos in srečo deliti z vami. Ampak kako je šele on ponosem sam nase, ko mu rečemo "bravo!". Morale bi videti ta izraz na njegovem obrazu. user posted image

user posted image user posted image user posted image Kar oči so se mi zasolzile! Kako je to lepo prebrat, sploh ker je tolko prej rojen kot moja Nika. Super! Vesela in bravo Nik! user posted image

clock-img

15.01.2010, 21:51

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Ja superuser posted image user posted image user posted image user posted image . Naša je pri 20 mesecih naenkrat vstala sredi dnevne in zakorakala na hodnik.Zato sem še bolj vesela,ko vidim kako nekateri nedonošenčki lepo napredujejo.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

15.01.2010, 22:23

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Bravo, Nik! user posted image user posted image user posted image

Mi pa še čakamo našega, ki se mu očitno nikamor ne mudi s hojo, star je pa 15 mesecev - korigirano 13,5 m.

clock-img

16.01.2010, 07:54

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Hvala punce! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem