cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ni nekih back informacij tukaj?!

clock-img

15.04.2007, 22:36

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

No, po temah vidim, da je obiska kr nekaj, sam malo takih, ki si upajo kaj napisat na temo Vzgoje.

Morda res bolj iščemo rešitve za svoje zadrege pri vzgoji. S svojimi razmišljanjem o vzgoji smo pa zadržani. Praksa nam morda večkrat pokaže druga, kot imamo v glavah teorijo.

Tak da veselo in brez zadrege s košem poguma!!!

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

clock-img

16.04.2007, 06:38

clock-img

srki

pencil-img

9222

A to misliš na temo, ki si jo odprla prejšnji teden?

No, jaz sem ti odgovorila, če se ne motimuser posted image .

Mogoče pa kdo nima kakšnega pametnega nasveta na določeno temo, pa rajši nič ne napiše.

clock-img

16.04.2007, 07:58

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

meni ni težko govoriti o vzgoji,toda vsak človek ima drugačno.jaz mogoče malo preveč popuščam in ji skorej vse dovolim.Za enkrat je stara komaj 15mesecev toda se zavedam da je otrok že dovolj pameten in zna dobro to izkoristiti

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

16.04.2007, 10:53

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Hvala punce, tebi  Srki,...

No morda prui teh tamalih res ni toliko izzivov " pogajalskih". Vidim pri naši 17 mes., sam ta veliki no morda tam okrog 3 let, ko že majo bogat besedni zaklad in svojo voljo, z njimi pa že postaja bolj pestro.

Pa ni prava majca, ni igrača prav ubrjena, pa list mora bit čist prazen, nč zmečkan, prava barve šalce za kakav, prav mrzlo-topel,....     se učimo, učimo,...

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

clock-img

16.04.2007, 11:18

clock-img

srki

pencil-img

9222

Moj nečak si je pri treh letih izmišljeval, v čem bo šel v vrtec, nič, kar je mami pripravila, ni bilo dobro. Pa odišavit se je tudi moraluser posted image . Ampak ga je hitro minilo.

Imaš preciznega otroka, kaj češ.

clock-img

16.04.2007, 13:34

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Povsod pa res ne morš komentirat, ker če o neki temi ne veš nič je bolje biti tiho. Pri nas še nismo imeli problemov, če je bil nekdo boljši od našihdveh, pač sta še manjša in ker mi je bv na vsako temo to napisat sem tiho.

Glede oblačenja, kaj oblečt in to... ma naš Pajacek mi prinese drugo majčko, če mu tista, ki sem jo izbrala ni všeč. Me to sploh ne moti, ker tudi jaz ne bi oblekla vsega kar bi mi kdo pripravil za oblečt. Pajacka se pa itak sam zmišljuje kaj bo oblekla in kaj ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem