cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ni mleka na eni strani

clock-img

13.06.2010, 10:44

clock-img

mamsi

pencil-img

857

Pozdravljeni,
prosim za nasvet. Namreč teden dni nazaj sem rodila deklico in takoj sva začeli z dojenjem. Vse je lepo potekalo, (razen klasičnih težav, naval mleka, boleče bradavice,...). Takoj, ko je naval mleka minil, mi je na desni dojki zmanjkalo mleka in ga ni, med tem ko leva dojka deluje normalno. Hčero izdatno pristavljam na desno stran obvezno pri vsakem dojenju, že zgolj za stimulacijo, vendar mleka ni. Kako je možno, da ena dojka dela lepo, druga pa je kar prazna. In kako naj še stimuliram, da se bo mleko spet delalo. Naj še povem, da je to tretji otrok in prva dva otroka sem lahko lepo dojila na obeh straneh, sedaj pa ne.
Lepo prosim za nasvet.

clock-img

14.06.2010, 10:31

clock-img

nestea

pencil-img

161

Jaz sem imela v drugo občutno manj mleka na eni strani, ne vem zakaj, čeprav sem tudi enekomerno pristavljala. Sem pa imela vedno dovolj mleka na drugi strani in sem polno dojila do 6 meseca, kasneje pa do 20 meseca.
Jaz bi vprašala patronažno sestro, kaj svetuje ona.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem