cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ni energije

clock-img

13.12.2005, 10:39

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni!

Kako zberete zvečer energijo, strast, da se ljubite s svojim partnerjem?
Da ne po pomote, se odlično razumeva ampak zvečer oba omahneva v posteljo in očitno nihče nima moči začet akcijo. Saj ko enkrat akcija steče je ....uh, da ne govorim?! Kako akcijo sprožit in imet dovolj energije za začetno sprožitev, akcije seveda?!

clock-img

13.12.2005, 10:41

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Jst se pa ne bom skrivala, čeprou tud mene to zanima??? user posted image

clock-img

13.12.2005, 11:12

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Kaj pa če bi zjutraj seksala? user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

13.12.2005, 12:16

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Zjutraj???? Kako le, saj ponavadi tamal čuje pred nama in naju zbudi, potem pa že noriva vsak na svoj konc, mož v službo, jaz tamalga v vrtec, služba, pa že tako zamujamo. Zjutraj nikakor ni rešitev!

clock-img

13.12.2005, 12:17

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Edina rešitev bi bila, da si naštimava uro ob 4 zjutrajuser posted image

clock-img

13.12.2005, 12:25

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Eh, pa ni tak tragično, no. Saj sem tudi jaz zmatrana kot pes in včasih že ob osmih vsi trije spimo. Pa niti ni važna kvantiteta, važna je kvaliteta, a ne?
Če je močna volja, sem lahko za akcijo tudi opolnoči user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

13.12.2005, 12:34

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Ja, saj to...Midva sva oba vednoooo za akcijo, sam tista vzpodbuda manjka, saj veš kaj mislim?

clock-img

13.12.2005, 21:53

clock-img

Joe

pencil-img

1321

No, danes je prišel katalog za "Takko" spodnje perilo; lepo velike slikice, in jaz sem primerno prebujen. Če drugega ne, mu nastavi to ali drugo primerno slikanico; ali pa zase, seveda. Strinjam pa se, da zjutraj le redko izpade dobro, pa še to bolj za enega kot dva.

clock-img

13.12.2005, 21:57

clock-img

@

pencil-img

136

Jaz te danes čisto razumem... smo bolj bogo spali, cel dan hodili po  pohištvenih trgovinah, jedli v restavraciji... tak sem utrujena, da bog ne daj, da se me kdo samo s prstom dotakne - dobi takoj bombo! ;)

Afna

clock-img

13.12.2005, 21:58

clock-img

Anonimen

Najbolj pomaga, če vsak še po uro kolesariva.

clock-img

14.12.2005, 12:00

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Evo, isti problem, nobenmu se ne da. No, zadnjič po dolgem času naju je mali ful hitr zbudil, tam okol 5ih. Potem je zaspal nazaj, midva pa ne, pa je blo mal akcije že navsezgodaj. A to je velika izjema.

Letos pa bo!

clock-img

15.12.2005, 09:33

clock-img

*barbapapa*

pencil-img

163

.... greva se skup namakat v banjo,....... pa se začneva cartat,.....
pa potem ali nadaljujeva v pojstliuser posted image user posted image user posted image   ali pa zaspiva user posted image user posted image user posted image ....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem