cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nezaželena obvestila

clock-img

21.06.2009, 08:33

clock-img

buči

pencil-img

4367

Dragi moderatorji,

zadnje čase me vse bolj moti, da na ZS ali pa mail dobivam sporočila uporabnikov RR, ki jih ne poznam, s katerimi nisem imela nikoli stika, v katerih me posiljujejo  z nekimi ponudbami, ki so vezane ali na RR ali pa na njihovo privat življenje. V nekaterih sporočajo celo, kako do dodatnega zaslužka, nekateri le želijo, da glasuješ na nekem drugem forumu za njihove fotografije ali pa kaj podobnega. Zadnje čase dobivam veliko pošte v zvezi z vašo aktualno nagradno igro.

Mogoče sem zoprna, ampak me to moti! Do sedaj sem jih enostavno ignorirala ali pa odgovorila, da me ne zanima, ampak v bodoče bi pa želela, da se taka zadeva ureja tudi z vaše strani. Sploh če gre za napeljevanje na kako prodajo ali pa investiranje denarja v nek piramidni sklad (kar je že tako ali tako nezakonito).

Na koga se torej lahko obrnem ob naslednjem "vsiljenem" mailu ali ZS-ju?

Hvala in lep pozdravček.

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 23.6.2009 21:37:50 >

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

21.06.2009, 13:53

clock-img

azik

pencil-img

149

Tudi mene zanima kakšen bo odgovoruser posted image

clock-img

21.06.2009, 14:52

clock-img

benika

pencil-img

7793

Mene tudi. Zanima me tudi, s kakšno pravico nam določena članica RR teama pošilja ZS v zvezi z nagradno igro? Včasih se mi zdi, da nas imate dobesedno za butce, ki ne znajo brat. Ob vse poplavi oglasov za RR vodič, za nagradno igro Družinske počitnice, pa res ne potrebujemo še osebe, ki nam pošilja ZS-je. Pa ne samo enega, ampak več.

clock-img

21.06.2009, 14:54

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Tudi mene zanima in benika  - čisto prav imaš  glede butcev.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

21.06.2009, 18:37

clock-img

benika

pencil-img

7793

VREDNO OGLEDA
POZDRAVLJENI!

NASTAL JE NOV PORTAL NA KATEREM MOGOČE TUDI VI NAJDETE KAJ ZASE
NA PORTALU SO NOVICE, TRAČI, IGRE ZA PREGANJANJE DOLGOČASJA, NAJBOLJ BISTVEN PA JE FORUM, V KATEREM NAJDETE MALE OGLASE TER RAZNORAZNE DEBATE, VPRAŠANJA, MISLI, IDEJE, ODGOVORE.

VSAK REGISTRIRAN ČLAN, KI SODELUJE V FORUMU PREJME DARILCE.

NA PORTALU POTEKAJO TUDI NAGRADNE IGRE, V KATERIH SI LAHKO PRIIGRATE LEPE NAGRADE. NAGRADE SO RES LEPE, POT DO NJIH PA JE POVSEM ENOSTAVNA!!
SPONZORJI NAGRADNIH IGER SO: STOKKE,TERME TOPOLŠICA, CONRAD, VINSKA KLET KRŠKO, R&B FITNES,SUKI KOZMETIKA, ZVEZDA NOGAVIČKE IN MNOGI DRUGI.

TRENUTNO SO NAGRADE: PREVIJALNA MIZA, KNJIGE, LIMONIJEVE DARILNE VREČKE,...

PREVERITE SAMI!

V PRIMERU, DA SAMI IZDELUJETE KAKŠEN IZDELEK, SE UKVARJATE S ČIM IN BI TO RADI PREDSTAVILI NAM SPOROČITE, SAJ VAM UREDIMO OGLAS NA NAŠEM PORTALU BREZPLAČNO.

PRIDITE IN POKUKAJTE: www.blue-chanda.info

Evo, taki in podobni ZS dobivamo zadnje čase. A bi se dalo mogoče opozorit te uporabnike, da naj prenehajo s širjenjem reklame, ker če to mi ne smemo počet, naj se to prepreči tudi njim.

clock-img

21.06.2009, 18:58

clock-img

Anonimen

kaj pa če blokiraš uporabnika? aja, a so vsakič drugi?
jaz sem dobila le od erne29, pa sem odgovorila, če se lahko odjavim od novic user posted image

clock-img

21.06.2009, 20:11

clock-img

barika

pencil-img

6448

Se podpišem pod vse uporabnice, mene tudi bombardirajo s temi ZS-ji o nekem novem portalu in o tej vaši nagradni igri.

Če si uporabnica Erna29 tako želi nagrade, pa naj jo imauser posted image

< Sporočilo je popravil barika -- 21.6.2009 20:18:04 >

clock-img

21.06.2009, 20:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.06.2009, 22:29

clock-img

Barbara_L

pencil-img

623

Enako. Gre za reklamiranje, ki je na portalu plačljivo. 

clock-img

22.06.2009, 00:09

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Pri meni je isto Una Erna in novi portal. In mi gre na jetra. Pa še na meil sem dobila. Tudi mi ge na jetra. Še bolj. Mi bodo še jetra uničili, madonca.

clock-img

22.06.2009, 08:12

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
Pri meni je isto Una Erna in novi portal. In mi gre na jetra. Pa še na meil sem dobila. Tudi mi ge na jetra. Še bolj. Mi bodo še jetra uničili, madonca.

Cirozo jeter boš fasala. Organsko motnjo. user posted image  

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

22.06.2009, 09:26

clock-img

buči

pencil-img

4367

Kaj moderatorji pa ne bodo nič pripomnili ...

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

22.06.2009, 10:09

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Tud men gre to na jetra.

clock-img

22.06.2009, 10:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Kaj moderatorji pa ne bodo nič pripomnili ...

če so pa na isti strani.... Erna 29 je itak njihova.... user posted image

clock-img

22.06.2009, 10:12

clock-img

oka

pencil-img

1773

Men gre pa na jetra, da ti nekdo s katerim nisi imel nič pošlje sporočilo j.s.k.s.p. in smajlija z zalepljenimi usti pa ti ni čisto jasno kaj ti hoče povedat, niti ti na vprašanje kaj ga/jo muči ne odgovori. Evo men gre pa to bolj na jetra kot Ernina sproročila.

clock-img

22.06.2009, 10:16

clock-img

muška

pencil-img

3223

Enako! Tako Erne, kot vsiljevanja reklam na mail imam poln kufer, sploh ker je moj mail SKRIT!

In da sploh najdeš ta ZS traja celo večnost, da ga odpreš traja celo večnost, potem pa neka **** reklama user posted image

clock-img

22.06.2009, 10:17

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: oka

Men gre pa na jetra, da ti nekdo s katerim nisi imel nič pošlje sporočilo j.s.k.s.p. in smajlija z zalepljenimi usti pa ti ni čisto jasno kaj ti hoče povedat, niti ti na vprašanje kaj ga/jo muči ne odgovori. Evo men gre pa to bolj na jetra kot Ernina sproročila.

Kaj pa to pomeni?

clock-img

22.06.2009, 10:21

clock-img

oka

pencil-img

1773

Kaj pa to pomeni?

Pojma nimam. Očitno kr neki. Je bilo pač nekomu dolgčas al kaj?

clock-img

22.06.2009, 10:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

22.06.2009, 10:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

22.06.2009, 10:56

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Kaj pa to pomeni?

Pojma nimam. Očitno kr neki. Je bilo pač nekomu dolgčas al kaj?

Nekdo hoče, da si tiho.user posted image  user posted image

Aja, to to pomeni? Kaj pa kratice? In oka, kje is pa sikala, da si dobila tak ZS?

clock-img

22.06.2009, 11:04

clock-img

oka

pencil-img

1773

Aja, to to pomeni? Kaj pa kratice? In oka, kje is pa sikala, da si dobila tak ZS?

Zakaj potem ne napiše: "dej oka bod tih". Sikala? Jaz pa res ne sikam ampak bom očitno morala začet. Po mojem sem nekoga dregnila v živec. Kratice pa tudi mene močno zanimajo ker imam občutek, da ne pomenijo nič pohvalnega. Mah razcepljanje in odcepljanje naredita svoje.

clock-img

22.06.2009, 11:07

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: muška

Enako! Tako Erne, kot vsiljevanja reklam na mail imam poln kufer, sploh ker je moj mail SKRIT!

draga moja....nič ni skritouser posted image user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

22.06.2009, 11:17

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Zakaj potem ne napiše: "dej oka bod tih". Sikala? Jaz pa res ne sikam ampak bom očitno morala začet. Po mojem sem nekoga dregnila v živec. Kratice pa tudi mene močno zanimajo ker imam občutek, da ne pomenijo nič pohvalnega. Mah razcepljanje in odcepljanje naredita svoje.

Aja, to je bila ena od razceplenih osebnosti user posted image user posted image user posted image  se je vrnila pod katerim nickom po vrsti že user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.06.2009, 11:23

clock-img

tia

pencil-img

969

tudi jaz sem dobila od erne29 zs ter mail pa res če že si želi nagrado naj jo dobi, samo res ne vem zakaj mi pošiljajo mail uporabnice katerih sploh ne poznam

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem