cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nevem, kaj naj si mislim🤧 baby check mini

clock-img

24.03.2020, 21:55

clock-img

chloe123

pencil-img

2

Zivjo, s partnerjem se ze 2 leto trudiva na pikici,vmes sem imela zadrzan splav v 12t :-( ... zdaj, po 7 mesecih pa hmm, nevem a si naj tole razlag kot crtico al ne... sem namrec 2 dni pred M (ja neucakana zelo..) in to je BC mini... mi lahko katera da vsaj malo upanja 🙆🏼‍♀️ Crtica je tolk bleda in rahla da me je kr malo strah sploh upat...user posted image

clock-img

24.03.2020, 22:32

clock-img

Mariposa08

pencil-img

651

Ja bolj bleda druga črtica, jo tudi jaz vidim. Poskusi jutri z kakšnim clear blue, ali pa počakaj, na dan M, pa ponovi test, bo že bolj vidno, če je res to to. Držim pesti, da ti je uspelo 🙂

clock-img

24.03.2020, 22:42

clock-img

chloe123

pencil-img

2

Sem vesela, da jo se vsaj nekdo, poleg mene vidi, da vem da nisem nora haha... javim kako se bo izteklo :-):-) in pa hvala!

clock-img

28.03.2020, 19:45

clock-img

Lelly28 RR

pencil-img

403

Tudi jaz ti predlagam Clear Blue, da boš sigurna user posted image sporoči, če boš naša nova nosečka user posted image

clock-img

06.04.2020, 19:05

clock-img

odbojkašica2013

pencil-img

1

Hei :) a si nosečka? Po kolikšnem času pa se ti je pobarvala druga črtica? Imaš kakšne simptome?

clock-img

14.04.2020, 12:33

clock-img

*cokolada*

pencil-img

18

IZVIRNO SPOROČILO: chloe123

Zivjo, s partnerjem se ze 2 leto trudiva na pikici,vmes sem imela zadrzan splav v 12t :-( ... zdaj, po 7 mesecih pa hmm, nevem a si naj tole razlag kot crtico al ne... sem namrec 2 dni pred M (ja neucakana zelo..) in to je BC mini... mi lahko katera da vsaj malo upanja 🙆🏼‍♀️ Crtica je tolk bleda in rahla da me je kr malo strah sploh upat...user posted image

Meni je baby chek pokazal +, clear blue pa -.  In cez par dni sem dobila tečko. Sem pa  brala da baby chek ni zanesljiv😊😊

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem