cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nerezine

clock-img

20.02.2006, 14:56

clock-img

Lea

pencil-img

26

Pozdravljene!
Kot že marsikdaj se tudi tokrat obračam po nasvet k vam. Ali je katera že bila v kakšnem apartmaju v Nerezinah? Mi se letos odločamo, da bomo spremenili lokacijo letovanje (prej vedno Bol - Brač) in bi šli v Nerezine. In ker tega letovišča ne poznamo dovoljuser posted image , čeprav slišimo pohvale na njihov račun, me zanima, če imate kakšne naslove apartmajev, pri katerih ste bili zadovoljni. Nas bi bilo 4 odrasli, 2 majhna otroka user posted image (2 leti) in 1 malo večji otrok.
Hvala in LP!

clock-img

20.02.2006, 19:04

clock-img

tt79

pencil-img

541

No pa si nabasala na mene, ki že 30 let zvesto (tudi večkrat letno ) obiščem Nerezine...in sem seveda zelo zadovoljna. Sicer ne vem kam se odpravljaš-naselje Bučanje pri Nerezinah se nahaja  približno 1km iz nerezin v idiličnem okolju borovega gozda. Včasih so bile prav vse hišice, apartmaji in garsonjere v lasti firm občine Krško in zato je bilo tam tudi največ ljudi iz posavja. Ko so začele firme propadat, so začele prodajat tudi hišice, tako da jih je zdaj kar nekaj privatnih. Nasploh so hišice dobro opremljene vse se nahajajo v senci in imajo veliko teraso. Včasih je problem le pri kakšnem apartmaju, ker ima bolj malo teraso. Če vas je 6 ni problema, ker so apartmaji in hišice dovolj velike- dobiti se da tudi kinderpet, nekatere hišice pa ga imajo že notr. Morje je od najbolj oddaljene hišice oddaljeno največ 300 metrov. Plaža je betonska, skalnata ali z drobnimi kamenčki- primerna tudi za zelo male otroke, ker je povsod veliko sence.

V naselju je ena trgovina in restavracijah, v 1km oddaljenih nerezinah pa so 3 trgovine in kar nekaj kafičev in ene dve restavraciji. Do Malega lošinja približno 20 kilometrov, drugače pa je v naselju vsak večer živa glasba do 23. ure.

Jaz imam za Nerezine same pohvale- aja če imate čoln imate na eni strani plaže tudi priveze- možnosti so potem še toliko večje, ker se lahko greste kopat vsak dan drugam. Obstaja tudi nudistična plaža ...Skratka ful fajn. Js bom letos dol ponovno preživela mesec dni.
Če te še kaj zanima vprašaj. Pri kteri firmi pa si rezervirala hišico?

clock-img

20.02.2006, 19:18

clock-img

tt79

pencil-img

541

Kak sem glupa, čist sem not padla s spomini naprijetne dopuste, da sem prav pozabla kaj si spraševalauser posted image

Če kdo oddaja dol hiško ali apartma zdejle ne vem natančno- se bom pa pozanimala. Še lani vem da so hišice oddajali pri podjetju Vidom. Ti sporočim, ko izvem kaj novega!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem