cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nepridobivanje na teži - 6 mesečnik

clock-img

04.04.2011, 22:36

clock-img

bibaleze1

pencil-img

24

Pozdravljeni!

Zanima me ali ima kdo izkušnje z nepridobivanjem telesne teže.Naš 6.mesečnik ima skoraj 6kil je pa dolg okoli 70cm, kar bi sicer bilo na spodnji meji, vendar ko je imel pregled pri  4mesecih je imel ravno tako skoraj 6 kil..Se pravi da ni nić pridobil na teži kljub temu da res veliko poje..Od 4 meseca že je gosto hrano,poleg tega se še doji in pije adaptirano mleko..Kaka kar pogosto..
Kako lahko toliko poje (tudi količinsko veliko) teža pa kar stoji?

clock-img

09.04.2011, 06:45

clock-img

00PoLoNa00

pencil-img

35

Pozdravljena!

Naš 9 mesečnik ima 7,5 kg in 72 cm. S to težo ni dosegel spodnje meje. Problem je, ker nočće veliko pojesti in ko se odloči, da ne bo več, ga ne moreš prepričat v nasprotno. Zato se tudi slabo redi. Dali so nama 14 dni časa, da popravima stanje in potem kontrola teže. Se bojim, da ne bo pokazalo kaj.. So mu vzeli kri, pa je bilo vse v redu, zelo dobra kri, otrok se dobro počuti, cel čas se smeji, je vesel...tako da je videt zdrav. Me pa vseeno skrbi, ker je zelo suh, zato mu pa zdaj dajem malo bolj kalorično hrano za dodatek (maslo, smetano,..). Ne vem, upam, da bo kaj boljše....imaš kak nasvet?

clock-img

09.04.2011, 09:58

clock-img

Precious

pencil-img

524

bibaleze teža lahko stoji zaradi nešteto stvari. Prosi P ki naj ti da napotnico za pediatrično. Tam bodo pregledali otroka,ga testirali na alergije itn. Alergije so tzdu krive da otrok  ne napreduje. napisala si da pogosto kaka,možno da zaradi LI itn

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem