cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Neplodnost partnerja

clock-img

26.03.2021, 10:11

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni.

Partner ima zelo slab spermiogram. Ima 3,5 mio spermijev, za normalno se šteje okoli 20 mio. Jaz sem bila zaenkrat samo na UZ pregledu pri svoji ginekologinji, kjer ni bilo odkritih nobenih težav. Zanima me, kolikšna je možnost uspešne umetne zanositve, če je problem pri partnerju in pa če je še kdo imel tako slab rezultat?

Zanima me tudi, če moram jemati vse hormone, če je z mano vse OK in imam redne menstruacije, tudi ovulacija je prisotna vsak mesec. Je potem kaj drugače pri IVF?

clock-img

06.07.2021, 15:12

clock-img

Anonimen

Pozdravček,
podobno težavo imava tudi midva. Zanositev JE možna dokler so prisotni spermiji. Moj ima malenkost višje število (4x10na6).
Upam, da so vaju do sedaj že sprejeli na kateri izmed klinik in že veš vse odgovore.
Jaz sem morala kljub BP izvidom jemati hormone, saj ti spodbudijo več jajčec (v ovulaciji se navadno sprosti 1, včasih dve jajčeci).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem