ma tisti "pravi" krci so bli neko obdobje; sicer jokal nikoli ne, je pa tak zalostno jecal in se zvijal
uporabljala: koroske kapljice, kremico celjskih lekarn(za po trebuscku mazat), masaze pri vsakem previjanju in se kdaj, sab simplex, biogaia(te ostajajo v uporabi, ker je ze od rojstva na antibiotikih-se en SUM -zarad refluksa ledvicke)-ma ni da ni!
in vse sem proc zabrisala, ko sem zamenjala mleko! prisezem, da tisti dan, ko je zacel samo z babylove mlekom(ko sem se mesala z ADCjem, je blo se vse prisotno), se je prebava uredila iz 1 na 100
ja, cel dan se je dogajalo tisto zvijanje, brcanje z nogicami, noro obracanje glave sem in tja, napenjanje, da bi prdnil, se hujse napenjanje, da bi kakal (je kakal, ja-ko sem mu s palcko pomagala), sluzast zelen kakec, nobenega veselja pri hranjenju...
in se en ja-nemirno spanje!! vse zgoraj opisano je pocel sploh v spanju (cez dan ga se zamotis s cim).
vse to, ko so minili "pravi" krci; prej pa tak da ne govorim niti....
glej, to mleko je 4.95 € za 600 g in mislim, da tudi ce ga potem proc zabrises, ne bo katastrofe... jaz sem ga poskusla tudi samo zato, ker sem prebrala, da so mamice full zadovoljne z njim-in evo! ne morem povedat, kak srecna sem bla, ko je vse zgoraj opisano minilo
< Sporočilo je popravil m_o_i -- 25.9.2010 21:58:34 >