cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

NeoVin plus DHA

clock-img

07.08.2007, 13:53

clock-img

Calena

pencil-img

177

Ojla,

Mene pa zanima (če mogoče katera ve), kje v Ljubljani se da kupiti prehransko dopolnilo za nosečnice in doječe mamice NeoVin plus DHA?
Mogoče katera ve, če industrijska trgovina Kolinske še obstoja?

Vsem hvala za odgovore.

Sončne pozdravčke,
Calena

clock-img

07.08.2007, 14:11

clock-img

Anonimen

Imajo ga v vseh lekarnah.

Lp.

clock-img

07.08.2007, 14:16

clock-img

Calena

pencil-img

177

Najlepša hvala za informacijouser posted image

Lp,
Calena

clock-img

07.08.2007, 17:54

clock-img

Anonimen

Malenkost, je pa super stvarca, tudi sama sem uporabnica.

clock-img

14.08.2007, 13:58

clock-img

NJINJA

pencil-img

11

Živjo,

mene pa zanima, kdaj lahko to začneš jesti in če katera ve, čemu je dobro??

Hvala in lep pozdrav!!

clock-img

14.08.2007, 20:33

clock-img

Anonimen

To se priporoča ženskam preden zanosijo - jesti se začne 2 meseca prej. Ni nujno, da je ravno NeoVin, obstaja še veliko tablet, ki vsebujejo folno kislino - Tifol, Elevit, Centramed Mami,...
Uživajo ga tudi nosečnice do nkje 3 meseca...
Poleg folne kisline, ki je zelo pomembna za razvijanje ploda, te tablete(večina) vsebujejo tudi veliko drugih vitaminov in mineralov. NeoVin ima poleg tega še posebej kapsulo omega 3 maščobnih kislin.

clock-img

16.08.2007, 20:18

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: urskaj

To se priporoča ženskam preden zanosijo - jesti se začne 2 meseca prej. Ni nujno, da je ravno NeoVin, obstaja še veliko tablet, ki vsebujejo folno kislino - Tifol, Elevit, Centramed Mami,...
Uživajo ga tudi nosečnice do nkje 3 meseca...
Poleg folne kisline, ki je zelo pomembna za razvijanje ploda, te tablete(večina) vsebujejo tudi veliko drugih vitaminov in mineralov. NeoVin ima poleg tega še posebej kapsulo omega 3 maščobnih kislin.

ti si pa pridnauser posted image vse lepo razložišuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

16.08.2007, 20:26

clock-img

dmavrel

pencil-img

168

Meni je Neo Vin priporočala prodajalka v domači lekarni namesto tifola in fidimaga.

clock-img

18.01.2008, 12:00

clock-img

LelaB

pencil-img

7

Tudi meni ga je prodajalka v lekarni priporocala.
Sem v 14t in moja G. mi je priporocala, nej jih se pijem saj vsebujejo veliko vitaminov, mineralov,...
Tudi moja sestricna, ki je ze dojeca mamica jih se pije.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem