cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nenavadni spuščaji pri kužku

clock-img

08.09.2009, 09:07

clock-img

Janya

pencil-img

547

Že nekaj časa imamo probleme z nekakšnimi spuščaji, ki jih ima pod sprenjimi pazduhami in okoli jajčk. So taki rdeči vodeni spučaji. Potem se posušijo in se naredi krasta
Smo že bili pri veterinarju in vse je kazalo na to da je alergija, ker smo mu dajali na morju drugo hrano, kot običajno. Dal mu je inekcijo medrola in tablete za domov da bi se mu ranice pozdravile, vendar me moti ker se je pojavil nov spuščaj v tem času, ko je jemal tablete.
Je imela kakšna podoben problem user posted image .
Pa še nekaj. Vozimo ga na kliniko Pet vet kakšne so vaše izkušnje?

clock-img

08.09.2009, 14:10

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Ma tega je zdaj toliko ... sem brala po netu, ko sme iskala za eno znanko, katere kuža ima tudi to. Pa od njenega znanca pes ima tudi to. In oboji niso uspeli pozdravit ne z enimi ekstra briketi, ne z injekcijami, ne s tableti.

Edino še to sme se zdajle spomnila, da sem brala, da je mono, da so ene take garje, da ni nujno da je alergija, kar veterinarji menda ful zamenjujejo. Da morajo to dat pregeldat, da aj bis e jih opozorilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem