cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nenavadna ponudba

clock-img

22.06.2006, 14:41

clock-img

bejbamaja

pencil-img

4

Včeraj me je sosed, uglajen gospod blizu 70 let presenetil z nenavadno in direktno ponudbo. Povedal mi je, da naju s fantom velikokrat sliši ko seksava, posebej zdaj poleti, ko so okna odprta in da ga najineno stokanje zelo vzburja ter se pri tem samozadovoljuje.
Najprej sem bila malce v zadregi, potem pa je predlagal, če bi naju lahko kdaj opazoval, ko seksava. Za opazovanje bi nama plačal. Za ceno naj kar poveva, obljubi pa da bo to skrivnost obdržal zase.

Kaj bi vi storili na najinem mestu? Bi mi ustregle, ker denar bi nama kar prav prišel. 

clock-img

22.06.2006, 14:43

clock-img

mamči

pencil-img

1722

user posted image  niti v sanjah.

clock-img

22.06.2006, 14:45

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Halo??To je za mene intimna stvar dveh,ki se imata rada.Menda bo mene kaki stari slinavec zraven gledal.user posted image  Ti ni predlagal,da bi se vama še pridružo pri orgiji?? Posnamita se in mu dajta kaseto pa si ga bo lahko drkal.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

22.06.2006, 14:45

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

niti v sanjah.

Jaz tudi ne.
Bi naenkrat krožil po internetu spoti najinega seksa. user posted image  
Meni bi na tvojem mestu bilo nerodno že, ko je rekel, da sliši, saj bi s tem, ko je rekel, bila razočarana, ker vdira v najino zasebnost. Pri seksu pa imam res rada, da sva le midva.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

22.06.2006, 14:47

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Če se oba strinjata zakaj ne?user posted image

Sicer bi bilo meni neprijetno že ob misli kako si ga sosed meče ko jaz seksam, ampak ljudje smo različni..user posted image

LP,
Sibil

clock-img

22.06.2006, 14:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.06.2006, 14:58

clock-img

Anonimen

Ja enako k Radhauser posted image user posted image

clock-img

22.06.2006, 15:01

clock-img

dix

pencil-img

897

Kaj pa tvoj pravi na to? Ti si očitno za...

clock-img

22.06.2006, 15:01

clock-img

Anonimen

Moj bi znoru, če bi mu kdo kaj takega predlagal!

Sam mene, pa že sama misel na to vzburi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.06.2006, 15:03

clock-img

Anonimen

Ko vsaj ne bi bil 70 let star ...

clock-img

22.06.2006, 15:06

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Radha
Jaz bi mu rekla,naj mi raje plača vse za nazaj,ko naju je zastonj poslušal!user posted image

user posted image user posted image

Drugač pa mi je že ob misli (dabi me kdo gledal) na to slabo...bljeeek

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

22.06.2006, 15:11

clock-img

bejbamaja

pencil-img

4

IZVIRNO SPOROČILO: dix

Sva se ful pogovarjala o tem. Če povem po pravici, tudi mene misel na to vzburja. Moj pa tudi ni proti.

Najbolj naju skrbi diskretnost soseda. Ker ne bi rada, da bi celo naselje to izvedelo.

clock-img

22.06.2006, 15:13

clock-img

dix

pencil-img

897

IZVIRNO SPOROČILO: bejbamaja

IZVIRNO SPOROČILO: dix

Sva se ful pogovarjala o tem. Če povem po pravici, tudi mene misel na to vzburja. Moj pa tudi ni proti.

Najbolj naju skrbi diskretnost soseda. Ker ne bi rada, da bi celo naselje to izvedelo.

Pol pa v akcijo! Zmenit se s sosedom da ne bo govoril. Vse je odvisno od njegovega poštenja.

< Sporočilo je popravil dix -- 22.6.2006 15:23:16 >

clock-img

22.06.2006, 15:13

clock-img

Anonimen

Ko bi imel kakih 30,35 let, ne bi imela nič proti...
A starec...
Nimam užitka!

clock-img

22.06.2006, 15:22

clock-img

tipka

pencil-img

386

Prvo kar sem pomislila je, da je moj oče precej mlajši.user posted image user posted image user posted image

Spet sem se nasmejala, hvala ti dalajmama al kaj že.user posted image

clock-img

22.06.2006, 16:28

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Fuj, tak dedek....mis+lim bljak no, pa sigurno bi si ga metal na roko zraven , vaju pa skrbi diskretnost soseda, ehhhhhh, kaj vse bi eni storili za denar.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

22.06.2006, 17:08

clock-img

G in T

pencil-img

953

Sprobaj ga kako globoko bi segel v denarnico. Povej mu eno visoko številko, pa boš videla če je pripravljen toliko plačati.

Je pa seveda tudi odvisno kaj ponudba vključuje. Pa koliko časa to taja. Je končano. ko on konča, ali ko vidva končata. Se bo vmes kar vstal in odšel, mogoče bosta morala ponoviti vajo, ker z učinkom ne bo zadovoljen, bosta prehitro končala, ali pa njemu predolgo časa prihaja. V glavnem vsesti se boste morali in se dobro pogovoriti.

Pa da se ne bo sredi akta vstal in se vama veselo pridružil ali pa s kakšno digitalno kamero snemal, pa ne bosta vedela.

V vsakem primeru, pa vama želim veliko užitkov.

clock-img

22.06.2006, 17:26

clock-img

rozi81

pencil-img

718

Jojuser posted image , fujuser posted image , svaštauser posted image , ne nikol ne bi pustila mojga soseda da me gleda pr sexu, pa še tok starga.
Če bi se že šla kej tazga rajš enga mladca vzamem pa še vedno ne kakšnega od mojih sosedov. Ampak ne, ne da bi me kdo namerno gledal ma NEEE!

Nč ne reč na take prostore k obstaja možnost da te zalotjo, to je čist fajn občutekuser posted image , da bi se pa namerno to spravla (da me kdo gleda) pa mislm da mi ne bi ratal niti probat začet kaj šele začet.

To je moje mnenje odloči se pa sama.
Pa velik užitka če se spravta v to pa čim večji zaslužek vama želim.user posted image

LP S

Najlepši dan mojega življenja 26.06.2005!!!

clock-img

22.06.2006, 18:01

clock-img

Anonimen

mene pa ne bi nič motilo - razen, če bi se začel vmeššavat. apetita na stare posušene penzioniste pa res nimam.

clock-img

22.06.2006, 18:18

clock-img

Sita

pencil-img

926

To se morata s fantom sama odločit, če to lahko storita. Če vaju ne moti in celo vzburja (mislim, da vama ne gre za denar!) - zakaj pa ne? Boste vsi trije zadovoljni ... In če je gospod star 70 let, mu lahko prav polepšata starost.
Če pa sta v zadregi in imata kakršnekoli druge pomisleke, pa jasno, da ne. Dvomim, da bi snemal. Mogoče se bi vama pa rad pridružil?

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

22.06.2006, 18:58

clock-img

tipka

pencil-img

386

Kolko sta stara vidva s fantom? Ne vem, zakaj mi gre ves čas pedofilija po glavi?user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.06.2006, 19:03

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Nekdo pa ima res fantazijo... Ne verjamem tej bejbimaji, da je bejba, prej kakšen bejbek....

clock-img

22.06.2006, 19:06

clock-img

tipka

pencil-img

386

Tudi sama sem po mojem drugem odgovoru razmišljala, da bi rekla moderatorju, da naj pogleda, če sploh gre za bejbo, da ni kakšen stari opa.user posted image

Najbolj neverjetno je, da bi to rekel sosed. user posted image

clock-img

22.06.2006, 19:11

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Pa kaj zej! Gremo v akcijo in zaslužita nekaj - še vedno bolje, kot pa da oddajata seksualne vzdihljaja in vpitje brezplačno!!  Če že tak naglas seksata, da vaju sosed sliši, ja hudiča potem to itak ni nobena skrivnost več? Kaj pa pol če še gleda in vaju to ne moti!! Pa če se pol kje pohvali - ja kdo hudiča (razen nas RR-jevk user posted image ) mu bo pa verjel?
Jaz sicer nebi, vidva pa kr v akcijo in sporoči kak bo, če se bosta odločla za!!

MONTIGNAC

clock-img

22.06.2006, 19:28

clock-img

Anonimen

Denar, denar sveta vladar. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem