cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nekoč je bilo življenje-risanke

clock-img

30.03.2008, 15:00

clock-img

simonamaja

pencil-img

45

Ima katera to zbirko risank? So zelo poučne, mi jih žal nismo bili pozorni, na to, da se jih da dobiti ob nakupu DELA. Sama sem jih v otroštvu gledala in so mi bile zelo zanimive. Rada bi jih imela za svojo punčko!

LP, iz Prlekijeuser posted image  

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 31.3.2008 9:53:40 >

clock-img

30.03.2008, 15:06

clock-img

fra

pencil-img

19

meni je fullll  žal, da jih nisem kupovala, ker me je ravno ta teden sin prosil, če mu kupim risanko kaplica, je iz zbirke neko je bilo življenje vendar ne iz te zbirke, smrk smrk

clock-img

30.03.2008, 17:33

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

A da bi pa na delu naročila celo zbirko, se pa ne da? tukaj preglej. Moja kolegica je učiteljica biologije in jih je naročila. Jaz pa sem seveda vse to kreklna (ne povedat nobenmu) z enim programom (DVD decrypter) in imam na računalniku. Verjetno bi se dalo dat na en program, kjer lahko pošlješ tud tako obsežne datoteke. Mislim, da je megaupload.com.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

30.03.2008, 20:08

clock-img

lex

pencil-img

6532

Tukaj poglej, so za dol vlečt

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

30.03.2008, 20:25

clock-img

simonamaja

pencil-img

45

Hvala lex!
Veš nisem računalniški tip in mi take stvari ne grejo najbolj od rok! Morda se komu zdi to čudno, ampak tako pač je! Vidim, da moraš biti za to spletno stran registriran, ali je ta storitev plačljiva?user posted image

clock-img

30.03.2008, 20:41

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Za tole se samo registriraš, pa lahko snemaš dol filme. Samo prej si moraš še mikro torent naštimat na računalnik, ki pa ga dobiš tukaj.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

18.11.2008, 09:58

clock-img

k1

pencil-img

1649

mene pa zanima od katerega leta dalje so te risanke aktualne. 

clock-img

18.11.2008, 13:32

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: k1

mene pa zanima od katerega leta dalje so te risanke aktualne. 

Osnovna šola. Recimo 4. razred, ko se učijo o človeku, vendar je kašna stvar prekomplicirana. Potem pride bolj v poštev na višji stopnji.

clock-img

20.11.2008, 04:55

clock-img

Oaza

pencil-img

616

lex in dulcinea- HVALA!!!! Super zadeva! user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.11.2008, 09:54

clock-img

Oaza

pencil-img

616

user posted image Sem snela s tem programom eno risanko in en film, zdaj pa ne gre predvajat. Imam BSplayer, pa mi normalno dela, ko pa poskusim predvajati risanko, pa ne gre. Sem poskusila tudi windows media player in ne gre... user posted image Se slučajno kateri sanja kaj sem naredila narobe??

clock-img

20.11.2008, 09:55

clock-img

blaža

pencil-img

8795

jih prodajajo tudi na Pošti.

clock-img

18.12.2008, 21:37

clock-img

kraljična

pencil-img

2

Mi imamo celo zbirko in smo zelo navdušeni, štiriletnica jo z veseljem gleda. Sicer ene bolj in ene manj, ampak saj tako je z vsemo zadevami...

Uspelo pa nam je dva DVDja podvojit. Tako da PRODAM 2 DVD iz zbirke Nekoč je bilo življenje in sicer št. 7(koža in usta) in št. 9 (ledvica in limfni sistem), ker imamo podvojeni. Zelo zanimive in poučne risanke, sinhronizirane v slovenščino. Je tut med malimi oglasi (pa moja števika ali pa kontak na ZS).

>

clock-img

19.12.2008, 09:31

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: Oaza

user posted image Sem snela s tem programom eno risanko in en film, zdaj pa ne gre predvajat. Imam BSplayer, pa mi normalno dela, ko pa poskusim predvajati risanko, pa ne gre. Sem poskusila tudi windows media player in ne gre... user posted image Se slučajno kateri sanja kaj sem naredila narobe??

Hm... probaj si snet VLC player. Ta odpre skoraj vse. Meni recimo dela. Ne odpre ti pa BS player, ker je to DVD format.

Pa se opravičujem za kasen odgovor. Upam, da boš videla in poštimala.

clock-img

03.03.2009, 18:48

clock-img

Annie^^

pencil-img

27

Ja, zelo so poučne, pa zabavne tudi, lahko si jih downloadaš, vendar na nelegalen način.user posted image uTorrent.user posted image

Nobody's perfect.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem