cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Neki minijaturni žužki?

clock-img

05.02.2012, 21:23

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Nekateri ne bi tega niti videli, ampak ker se jaz bojim vse golazni, najdem vse user posted image . Imava prenovljeno stanovanje, čisto, stene nove, zrihtane v nulo, po njej pa lezejo miniaturne bube, take svetle, skor bele user posted image Ne veva niti s kje bi to hodilo, sploh zdej pozimi user posted image

Se komu sanja kaj bi lahko bilouser posted image

< Sporočilo je popravil naja17 -- 5.2.2012 21:24:26 >

clock-img

05.02.2012, 21:31

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Mogoče so kje iz lesa?

clock-img

06.02.2012, 06:12

clock-img

caramel

pencil-img

254

Preveri živila v shrambi - moko, čokolado,...

clock-img

06.02.2012, 08:15

clock-img

naja17

pencil-img

2696

IZVIRNO SPOROČILO: kajalin*

Mogoče so kje iz lesa?

Vse je novo, pa sam po steni se jih najde user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: caramel

Preveri živila v shrambi - moko, čokolado,...

To sva, tam ni nič, pa itak mam vse zadihtan user posted image

clock-img

06.02.2012, 10:18

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Žužki so lahko v lesu tudi če je popolnoma nov les,moka in te stvari pa so tudi v takih papirnatih vrečkah četudi so še original zaprte žužki pridejo not oziroma ven.V tistem prostoru ki jih imaš največ dobro preveri in opazuj od kod prihajajo in kam gredo.

clock-img

06.02.2012, 12:00

clock-img

naja17

pencil-img

2696

V bistvu jih je blo največ v spalnici, k je res čist zadnji nakup user posted image

Pa da bi ugotovila kaj je to za ena žvauca user posted image

clock-img

06.02.2012, 12:20

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

O tem je že bilo tu enkrat nekaj napisanega. Ene 2 leti nazaj j etekla debata, sam se več ne spomnim kak se reče tem žužkom. So mm in bele, skoraj prozorne. Lezejo po tleh in po stenah- pa tudi v novih hišah. Mi smo imeli isto, smo se komaj vselili v novogradnjo in že vse polno. Rešli smo se takrat, ko sem zaradi malčka- ki je začel puzat, vsak dan brisala tla z vodo in kisom. Drugače pa resnično več ne vem kakšni so bili predlogi, men j eto bolj po sreči ratalo uničituser posted image

clock-img

06.02.2012, 14:44

clock-img

naja17

pencil-img

2696

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

O tem je že bilo tu enkrat nekaj napisanega. Ene 2 leti nazaj j etekla debata, sam se več ne spomnim kak se reče tem žužkom. So mm in bele, skoraj prozorne. Lezejo po tleh in po stenah- pa tudi v novih hišah. Mi smo imeli isto, smo se komaj vselili v novogradnjo in že vse polno. Rešli smo se takrat, ko sem zaradi malčka- ki je začel puzat, vsak dan brisala tla z vodo in kisom. Drugače pa resnično več ne vem kakšni so bili predlogi, men j eto bolj po sreči ratalo uničituser posted image

Khm? Naslov teme? Karkoli? Hja nič, bo mojga prčakal ajmr z vodo in kisom user posted image

clock-img

06.02.2012, 15:06

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Tole sme našla http://www.ringaraja.net/forum/m_4241653/printable.htm

Sam je res treba vztrajat in vsak dan pucat ali pa špricat, pol pa al pozabiš an njih ali pa izginejouser posted image . Se spomnim, da takrat nisem hotel z biokillom strašit, ker je mali puzal in lizal tla, pa sme kis izbrala, da še mal razkužim tla, ker mamo tudi psauser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 6.2.2012 15:11:18 >

clock-img

06.02.2012, 15:13

clock-img

naja17

pencil-img

2696

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Tole sme našla http://www.ringaraja.net/forum/m_4241653/printable.htm

Sam je res treba vztrajat in vsak dan pucat ali pa špricat, pol pa al pozabiš an njih ali pa izginejouser posted image . Se spomnim, da takrat nisem hotel z biokillom strašit, ker je mali puzal in lizal tla, pa sme kis izbrala, da še mal razkužim tla, ker mamo tudi psauser posted image

O hvala! In ja, jest mam tud lih zdej enega puzkota, tko da tud ne pride v poštev user posted image .

clock-img

17.02.2012, 16:13

clock-img

carbene

pencil-img

143

Tudi pri nas smo v prejšnjih stanovanjih imeli problem z enimi takimi res mini mini žužki, ki so lezli po stenah. Na koncu se je situacija bistveno izboljšala, ko sem špranje (okoli stikal, vrat, stika parket-stena itd.) fajn našpricala z Biokillom. V novem stanovanju smo to kuro preventivno uporabili že pred vselitvijo in zaenkrat očitno še deluje. user posted image

clock-img

17.02.2012, 20:05

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Nekateri ne bi tega niti videli, ampak ker se jaz bojim vse golazni, najdem vse user posted image . Imava prenovljeno stanovanje, čisto, stene nove, zrihtane v nulo, po njej pa lezejo miniaturne bube, take svetle, skor bele user posted image Ne veva niti s kje bi to hodilo, sploh zdej pozimi user posted image

Se komu sanja kaj bi lahko bilouser posted image

to pravijo da so žužki vlažnih sten. Dobro kuri pa bodo zginli pa luftaj.

clock-img

19.02.2012, 18:14

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Joj, midva sva imela ene take stvari v bloku - fuj... Vrgla sem dobesedno čisto popolnoma vso hrano stran, vse pomila, pa so prišli spet.

zdaj v novi hiši, pa je posušena in fajn ogrevana, so pa iz ene stvari prišle neke črne še bolj mini stvari... Jaz kupujem polno enih čudnih mok, kin se potem ne porabi sproti in sem v bistvu sama kriva... Moj dobesedno nori.. Sicer mislim, da jih ni več, upam...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem