cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nekaj o skutkah me zanima

clock-img

25.10.2004, 14:49

clock-img

Anonimen

Me zanima, kdaj otročku ponudite skutko-v katerem delu dneva? In ali je to cel obrok, ali je skutka tko...malce za zraven?:zmeden2:

Midva imava sedaj pri 5 mescih obrok ob 12 zamenjan s sadno ali zelenjavno kašico. ker dojim, so ostali obroki še vsi mlečni. Zdaj pa ne vem, katerega čem naprej postopoma zamenjat-al večernega z mlečnim gresom ali kaj podobnega, al naj popoldanskega s skutko ali čim podobnim? Pojma nimam, kako naj:zmeden2:

Hvala za pomoč

clock-img

25.10.2004, 15:34

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Jaz svojemu 6 mesečnemu:duda: dajem zjutraj hippove kašice. Popoldne pa zaenkrat še mlečni riž, ki se meša z adaptiranim mlekom od milupe. Moram pa začeti sama kuhati in miksati bo bolj učinkovito.

clock-img

25.10.2004, 16:21

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Ojla.Kristina! Naši Kristini sem začela ravno tako dodajati gosto hrano ob kosilu.Sedaj pa bova imeli še za večerjo,bo pa Hipp-ova Bio mlečna kaša,ker mi žal adapteranega mleka(ki sem ga mešala z Millupino riževo žitno kašo)ni sprejela.Upam,da ne bo reakcij na Hipp.

Mene pa zanima koliko zelenjavne kašice poje za kosilo Filip? Mi smo danes prešli na 5 čajnih žličk korenčka z jabolkom.Približno koliko se šteje za celi obrok?!

:muca:

clock-img

25.10.2004, 16:23

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Kaksne skutke pa kupujete punce :zmeden2:...jst bi Zari tud probala mal dat!!??

clock-img

25.10.2004, 17:23

clock-img

Anonimen

Najnovejša novica (sicer ni ne vem kako primerno za male :duda:, pa vseeno). Fruhtswerge od zdaj nimajo več umetnega lsadkorja ampak so sladki zaradi sadja:)(reklama po tv:))

clock-img

25.10.2004, 17:58

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Zakaj misliš,da ni primerno za naše sončke?

clock-img

25.10.2004, 20:08

clock-img

Anonimen

Ma ne vem...eni pravijo da nisi, drugi da so...tko da ne vem...:zmeden:

clock-img

25.10.2004, 20:11

clock-img

dory

pencil-img

8852

Moj ima skute al pa fruhtzwerge za malco...zjutraj ima frutolino al pa kaksno drugo kaso,vmes malico opoldne kosilo, popoldne malico in zvecer rizolino s kaksnimi priboljski,da gre lazje dol :)..ponoc pa na tri ure flaso mleka

clock-img

25.10.2004, 20:57

clock-img

Anonimen

A ni ena skutka tuki na forumu? Ta bo gotovo še kaj več vedela.

clock-img

25.10.2004, 21:11

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Našemu malemu pa najbolj odgovraja Obstgarten 0,4% mlečne maščobe...

:kuza::kuza::kuza:

clock-img

26.10.2004, 11:11

clock-img

Anonimen

Barbara, tvoja pikica je Kristina?:) No, če je tako, imam končno eno soimenjakinjo:bravo::bravo::bravo:

Koliko kašice poje za kosilo Filip? Ma približno ti lahko povem...kakšen deciliter-včasih tudi več...odvisno kakšna je kašica. Najraje ima cvetačo in bučo. Jaz to na približno skuham...kolikor se mi zdi na oko dovolj. Ima pa vse kašice, kar sem jih do sedaj pripravila (sadne in zelenjavne) zelo rad.

Tudi jaz sem že poskušala zvečer z riževim zdrobom od Nestle (Alete-se meša z vodo), pa je bil čisto navdušen, ampak se je potem še pri meni hotel pocrkljat. Tako da raje ne bom hitela. Naj zvečer še kar pri meni je. Rada pa bi začela s temi skutkami. Verjetno kar dopoldne. Bom jutri poskusila.

clock-img

26.10.2004, 14:47

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Saj je prav da začne po malo,kajne?! Včeraj je pojedla za večerjo 60 ml riževe mlečne kašice in se še malo podojila.Za prvič se mi zdi to O.K. Kaj ni tako?
Je pa tudi meni "mnjam" ta zadeva in ne samo Kristini.

clock-img

28.10.2004, 10:36

clock-img

Nea

pencil-img

762

Recept v katerem skuto lahko uporabite za kosilo:

- Riž s skuto in korenčkom -
150gr korenčka
2 žlički masla (jaz uporabljam olivno olje)
30gr riža
40gr skute
2 žlici pomorančnega ali jabolčnega soka

Naribani korenček prepražiti na maslu, da se zmehča. Dodati riž in 250ml vode. Kuhati približno 20minut.
Ko je kuhano, dodati skuto in sok, ter premešati.

Recept je za :duda: od 9 meseca naprej.

Dober tek,
Nea

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem