cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nekaj me zanima......

clock-img

04.08.2009, 08:23

clock-img

moja malenkost

pencil-img

176

Sama imam že od nekdaj nekaj kilc preveč (v povprečju od 10-15). Nikoli nisem bila suha, že kot otrok ne. Probala sem mali miljon diet, pa mi nikoli ni ratalo priti na željeno težo.
Zato me zanima ali je tu katera, ki je že od nekdaj močna, debela in ji je ratalo lepo shujšati, tako da zdaj lahko reče, da ima lepo, vitko postavo? Ali lažje shujšate tiste, ki ste bile prej bolj vitke, pa ste se šele potem zredile (nosečnost, karkoli drugega)?
Ker meni se enostavno zdi, da ne morem shujšati, da je moja struktura že od kar pomnim taka in kile ne grejo nikamor. Sem že obupala nad vsem.

clock-img

04.08.2009, 08:51

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Ja, celo otroštvo sem bila močna, potem sem pri 14.letih shujšala in od takrat sem relativno vitka (mislim če 68 kil in 178 cm pomeni vitko). Sem pa imela dieto "manj žri" skupaj z veliko gibanja in še ene 4-5 let sem se ful pazila....zadnjih 10 let pa jem normalno. Tudi med nosečnostjo sem šla gor 10 kil, ki so šle hitro dol.

clock-img

04.08.2009, 09:10

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Tud sama nisem bila nikoli suha. Sem pa že shujšala tud 15 kil in mi ni bilo tako težko, pri meni je največji problem kile obdržat.

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem