cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Neješč 6 letnik

clock-img

15.03.2009, 15:30

clock-img

RoZala

pencil-img

324

Kako naj 6-letnika spreobrnem, da bo bolj ješč in manj izbirčen. Probala sem že veliko stvari, od tega, da je šel lačen od mize, ker je rekel, da ne bo več jedel do tega, da smo omejili sladkarije...
Ne vem več kaj naredit, jeseni pa gre v šolo. Bojim se, da bo v šoli lačen, domov pa hodil sestradan.

Je komu uspel ta podvig?

clock-img

15.03.2009, 17:16

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Ne, meni ni, pa sem probala vse sorte. Nič ne pomaga. Eni pač tako malo potrebujejo. Tako pravi naša pediatrinja in očitno je kar res tako.
Pazi edino, da bo jedel vsaj kaj sadja ali zelenjave, na vitamine v glavnem pazi. Jaz mu zdaj npr. vsak ožemam pomaranče, pa kakšno hruško poje, pa mandaino ...

Pa kar se tiče nejšlčnosti v šoli. Naš večinoma ničneje tam ali pa vsaj zelo malo. Pol kosa kruha npr. za kosilo, pa za 2 žlici juhe se zdila. Pa potem za popoldansko malico kakšno sadje. Pa sploh nikoli ni lačen, ko pride domov. Saj pravim, pač malo rabi.

< Sporočilo je popravil Splišni -- 15.3.2009 17:17:16 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem