cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nega obraza?

clock-img

12.03.2013, 10:03

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

Kolikokrat letno greste h kozmetičarki na nego obraza in koliko odštejete zanjo?

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

12.03.2013, 10:41

clock-img

v3sn4

pencil-img

89

Nikoli se nisem bila pri kozmeticarki, tako da pr meni oz. nameni ne zasluzijo nic ;) user posted image

clock-img

12.03.2013, 10:45

clock-img

mini86

pencil-img

6050

bila enkrat in razočarana

mislim pa da "še ne rabim" take nege..mi zaenkrat super sami uspevauser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

12.03.2013, 10:55

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

V življenju še nisem bila pri kozmetičarki, niti na manikuri ali pedikuri. Se mi zdi, da lahko veliko sama naredim in mi je škoda denarja za take stvari.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

clock-img

12.03.2013, 12:29

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

Ja, no, kaj pa je potem tisto, kar same naredite?

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

12.03.2013, 12:35

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Vsaka dva tedna piling in maska.....vsak dan uporaba dnevne in nočne kreme, kreme za oči.....vsakodnevno čiščenje obraza zvečer s čistilnim mlekom.....tonik zjutraj in zvečer.....obrvi mi pa frizerka oblikuje gratis......user posted image

Pri kozmetičarki nisem bila še nikoli...

< Sporočilo je popravil liliana -- 12.3.2013 12:36:58 >

clock-img

12.03.2013, 12:45

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Vsaka dva tedna piling in maska.....vsak dan uporaba dnevne in nočne kreme, kreme za oči.....vsakodnevno čiščenje obraza zvečer s čistilnim mlekom.....tonik zjutraj in zvečer.....obrvi mi pa frizerka oblikuje gratis......user posted image

Pri kozmetičarki nisem bila še nikoli...

A tok enih zadev? Kolk časa ti pa to vzame?

Kaj priporočaš za začetnico po 35-em? user posted image

A piling in masko kupiš ali sama narediš?
A tonik je nujen ali je to bolj dodatek?

(M. Wright - Edelman)

clock-img

12.03.2013, 22:20

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Jaz pa hodim ene 2x letno na nego obraza, en res fajn globinski piling pa obrvi mi še zrihta. Nazadnje je bilo nekaj čez 50 eur. Vse skupaj traja cca. uro. Mi prav paše it mal odklopit. Včasih sem imela mal bolj problematično kožo pa sem dobila še fajn nasvete za nego doma in se mi je koža super porihtala. Itak je za kožo treba skrbet vsak dan samo še lepše je če kdo to stori namesto tebe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem