cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nega barvanih las

clock-img

21.06.2011, 21:24

clock-img

Musty

pencil-img

129

Po nosecnosti in se bolj po porodu so se mi zaceli lasje neverjetno hitro cepiti, tudi s strizenjem ni nic boljse. Izogibam se likalnika za lase, ko pa ga uporabljam, lase zascitim s sprejem in oljem. Odrekla sem se tudi barvanju in se postrigla na krajse, pa se mi lasje se vedno cepijo in zgledajo res ubogi. S cim ve negujete vase barvane lase?

clock-img

21.06.2011, 21:26

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

S šamponom in balzamom za barvane lase, ponavadi znamke garnier fructis, tu in tam si naredim kuro s kakšno masko za barvane lase.

clock-img

21.06.2011, 21:53

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Tu in tam si naredim kuro s kakšno masko za barvane lase.

Jaz tudi - 1x na mesec.

clock-img

22.06.2011, 05:51

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

ker sem blond in barva ni tok občutljiva na spiranje kot kakšna rdeča, črna ali temno rjava, uporabljam šampon za suhe in poškodovane lase od Alverde. zraven še isti balzam in 'fluid'. mam sicer tut maske, ampak za masko se mi je daleč najbolj izkazala domača - rumenjak + olivno olje. 

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

24.06.2011, 21:35

clock-img

jar

pencil-img

248

in kaj pravi tvoja frizerka? skoraj normalno je, da se po porodu lasje spremenijo, nisi edina.
uporabljaj blage šampone in balzame, kis za splakovanje, naravno olje za konice. ne vem kakšno barvo las imaš, prodajajo tudi manj agresivne barve in probaj kakšno tako. mogoče logona?
http://www.logona.si/index.php?path=barve_las

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem