cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ne vem, kako naj vprašam

clock-img

14.01.2008, 10:17

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Eno "čudno" vprašanje imam in niti ne vem, kako naj se izrazim. Bom opisala.

Sem v 23t, nosečnost z dvojčki in že nekaj časa se mi zdi, kot da je spolovilo dol povešenouser posted image . V bistvu kot ena kepa, ki je ni bilo, ko nisem bila noseča.
A je možno, da mi maternica tako pritiska dol? Al imam kratek MV? Tak grozen občutek je, kot da bi bilo vse tako nizko in lih še sramne ustnice zapirajo izhod user posted image .
Brce pa tudi čutim bolj spodaj (pod popkom, pa še nižje).

Sicer imam v sredo pregled in bom točne odgovore takrat dobila, sam mal me pa kar skrbi.

A je pri vas tudi kakšna podobna sprememba nastalauser posted image ?

clock-img

14.01.2008, 11:45

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Sicer nisem nosila dvojčkov, ampak mi je obakrat spolovilo tako zateklo, da sem komaj normalno hodilauser posted image ; prav kepo sem imelauser posted image .  Zgleda, da pri nekaterih to paše zraven, je pa izginilo takoj po porodu (hb, ker sicer ne vem, kako bi to zgledalouser posted image ). 

clock-img

14.01.2008, 22:09

clock-img

Anonimen

Goya, to je tudi mene doletelo, pa nisem nosila dvojčkov. Sem pa pozabila kaj mi je že G rekla zarad česa se to zgodi, ampak da je to pogost pojav. Sem pa rodila en teden čez rok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem