cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ne pride

clock-img

11.03.2006, 17:20

clock-img

Anonimen

Halo!!

Ne vem, a mam sam jst ta problem. V bistvu ko sm z mojim user posted image , mi ne pride... razn če se  med user posted image ne zadovoljim sama.

user posted image user posted image user posted image

Pa ve?

clock-img

11.03.2006, 18:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.03.2006, 18:16

clock-img

*Karmen*

pencil-img

586

Anonimna, pri meni je bil problem prva dva meseca. Nisem mu upala povedat, česa si pri sexu želim in česa niti pod razno ne maram. No, pa sem mu enkrat med sexom kar pokazala. In težav z orgazmi ni bilo več.

< Sporočilo je popravil zigkar -- 11.3.2006 18:24:53 >

clock-img

11.03.2006, 18:51

clock-img

Anonimen

Tud men ne. Stara bom že 30, spolno aktivna 13 let, zamenjala že kar nekaj partnerjev, pa mi še pr nobenmu ni pršlo med samim sexom. Pr nekaterih samo pr predigri, pr nekaterih pa še to ne.user posted image  Drugač v sexu zlo uživam in tud sprostim se in povem kaj paše in kaj ne, ko se sama mi vedno pride, ko me tip pa ne... Pooooojmaaaaaa nimam kaj mi je!?user posted image

clock-img

11.03.2006, 19:32

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Jaz pa moram priznat, da nama s partnerjem "skoraj" vedno pride skupaj...user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

11.03.2006, 21:12

clock-img

spacey

pencil-img

2359

IZVIRNO SPOROČILO: Romana25

Jaz pa moram priznat, da nama s partnerjem "skoraj" vedno pride skupaj...user posted image user posted image

A ni to nekaj najlepšega... Sinhronizirana in kompaktibilna v nulo.
Pri nama je tudi po večini tako. user posted image user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

11.03.2006, 21:33

clock-img

Anonimen

Tudi meni je do sedaj prišlo samo enkrat v vseh 13 letih, pa še to sva ubrala misijonarski položaj in je moral biti kar vztrajen, da je ratalo. Sem brala, da je to ful odvisno, kje ima ženska ščegetavček, ene ga imajo višje, ene nižje, ene bolj izpostavljenega, ene ne. Očitno ene nimamo take sreče.
Je pa tako, da sicer pri meni partner vedno poskrbi ali pred sexom ali po, da doživim orgazem pač na oralni način. Večkrat pa izbereva tudi tako pozo, da mi on pomaga, da ga doživim tudi med sexom.

clock-img

11.03.2006, 21:46

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

IZVIRNO SPOROČILO: spacey

IZVIRNO SPOROČILO: Romana25

A ni to nekaj najlepšega...

AMEN!

clock-img

12.03.2006, 18:27

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Midva se lahko tud pohvalva, da sva do sekunde usklajena!!! user posted image

clock-img

14.03.2006, 23:25

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

ne, ta problem ima kar dosti žensk... poskusi, kar so ti že svetovale zgoraj...
jaz sem imela podoben problem dokler nisem spoznala moža... pri prejšnjih partnerjih mi nikakor ni ratalo, pa ne bi znala razložiti zakaj...hm, prvič mi je med sexom prišlo šele malo po 30. RDuser posted image
morda velja, da vaja dela mojstra user posted image .... no, jaz sem vadila več kot desetletjeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem