cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ne morem verjet...

clock-img

18.03.2008, 13:59

clock-img

karolinca

pencil-img

35

....da sem se po porodu zredila. Človek bi pričakoval, da bodo šle kile dol, pri meni grejo pa gor. Sem 6 tednov po porodu. V porodnišnici sem pustila 6 kil in tako je še zdaj. No, v bistvu sem se doma zredila za 2 kili, kar je najverjetneje posledica groznega prehranjevanja; 2-3 krat na dan (ni časa).
Kako je pri vas? A se še katera redi po porodu?

clock-img

18.03.2008, 14:01

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz sem najprej šla dol......nato pa zopet gor, ker ni bilo časa jest in sem pojedla, kar je bilo pri roki na hitro.....

clock-img

18.03.2008, 14:25

clock-img

klara2007

pencil-img

219

da te potolažim...po porodu, ko sem prišla domov sem imela -10 od porodne teže, nato pa sem se nazaj zredila za 5 kg, vendar se nisem preveč obremenjevala ker sem polno dojila. sedaj po 7 in pol m še imam vedno +10 in sem prisilena začeti hujšatuser posted image
tako da za hujšanje bo že čas, zdaj se ne obremenjuj preveč s kg, skrbi da bo tvoj user posted image  imel dovolj papike in uživajta.
kg bodo že šle dol-če ne same, pa bo treba mal pomigatuser posted image
lp

clock-img

20.03.2008, 10:57

clock-img

katee

pencil-img

2071

Jaz sem iz porodnišnice prišla z -8 kg, ker sem bila polna vode, sedaj, skoraj 3 mesece po porodu pa imam že -2 kg od začetne teže. Imam pa kolegico, ki ima še vedno +12 kg. Lahko ti samo rečem, da se probaj redno prehranjevati, ne se prenajedat in bodo šle kile dol. Sicer pa, če dojiš, boš tako ali tako po malem hujšala. Ne obupaj!

_____________________________

Mami in oči me imata najraje!

clock-img

27.03.2008, 12:56

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Nas je kar nekaj takihuser posted image user posted image
Jaz sem se med nosečnostjo zredila 6 kg, domov prišla z minusom,  kot pred nosečnostjo.....no potem pa se je začelo...+++++, tako da se prav bojim, kako bo, ko bom nehala dojit

Se moram počasi v roke vzetuser posted image

clock-img

28.03.2008, 11:46

clock-img

noe

pencil-img

982

Jaz sem prvič prišla domov z -9 kg, toliko kot sem pridobila. Po treh mesecih pa sem bila na +15 kg in jih tudi obdržala.user posted image Imela sem tak trebuh , da sem ene 3x doživela vprašanje, če bomo imeli še enega user posted image .
Drugič sem se zredila za 6 kg, domov pa prišla z -10kg.
Delam na tem , da bo šlo še -10 kg, da pridem na svojo željeno težo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem