cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ne dvigne glavce

clock-img

17.04.2008, 22:47

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

Pozdravljene..
Imam eno vprašanje..
Moja je stara skoraj 5.mesecev in sem danes pri P. opazila (verjetno jaz bolj kot p.), da ko jo je potegnila za roke, je glavca še vedno zaostajala...drugače jo lepo drži, tudi ko je v pol ležečem položaju jo dviguje gor...tudi kravce rada pase...obrnila se je že na hrbet in na trebuh...
Kaj mislite, ali bi me moglo to skrbet...?user posted image

Hvala vam...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

clock-img

17.04.2008, 22:49

clock-img

malika

pencil-img

3199

Ne, ne rabiš skrbet. user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

18.04.2008, 09:05

clock-img

BrinaS

pencil-img

282

Ma ne, po moje te nima kaj skrbeti. P bi ti sigurno kaj rekla, ce ne bi bilo ok. Mame smo pac bolj pikolovske. Mogoce se je dojencica tisti moment, ko jo je povlekla za rokici malo ustrasila, pa je samo zanihala z glavico. user posted image

clock-img

18.04.2008, 10:05

clock-img

DEBELUŠKA30

pencil-img

1329

Sonchek, stopi nazaj do pediatrinje (ne čakaj posvetovalnice !!!) in ji povej svoje dvome in naj te da v razvojno ambulanto zgolj na pregled, verjemi, da boš potem zelo pomirjena, če pa bi blo kar koli narobe, pa da ne boš šla, si pa lahko vse življenje očitavaš!
To je moje mnenje in jaz bi tako ravnala. Saj veš kako je bilo z našo Emmo in njeno glavico, zdaj sem vsaj pomirjena.
Ampak jest verjamem, da je z malo Neli vse v redu!

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

clock-img

18.04.2008, 10:41

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Glede na to, da se že obrača iz hrbta na trebuh ter obratno, potem menim, da ni panike. Če to dela zavestno. Zanimivo je namreč, da se je naš mali zelo zgodaj začel obračati iz trebuha na hrbet (obratno pa ne). Vendar pa mi je kasneje nevrofizioterapevtka povedala, da to ni bila naučena spretnost, pač pa mu je to "uspelo" zaradi njegovega ekstenzijskega vzorca. Zaradi tega se je med pasenjem kravic zvijal v eno smer, zaradi česar se je potem nekako prekucnil na trebušček. Ma, ne znam dobro opisati. Tako kot opisuješ ti, tudi naš ni dvignil glavice. In tudi naša P ni temu posvečala posebne pozornosti, vendar sem sama zatežila za napotnico za RA, kjer smo sedaj vodeni zaradi mišičnega hipertonusa ekstenzornega tipa. Napoteni smo seveda bili tudi na nevrofizioterapijo, ki jo je obiskoval 1x tedensko. S pomočjo vaj je sedaj dohitel svoje vrstnike v telesnem razvoju. Se pravi, da je vendar prav, da sem zaupala svojemu filingu in čeprav P ni posebej izpostavila problema, se je nazadnje vendar izkazalo, da je pregled v RA bil potreben.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

18.04.2008, 10:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.04.2008, 11:27

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

Hvala vam za vse tele odgovore...
mislim da morm zdej čim prej zamenjat P., ker sem prepričana, da premalo naredi za naše user posted image ..mah sej jih skor sam od daleč pogleda...to bo prvo, pol gremo pa naprej...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

clock-img

23.04.2008, 09:30

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

No sam tok da vam sporoim, da v nedeljo jo je pa zeloooo lepo sama dvignila, nisem mogla verjet, zdej pa brez problemov se dvigne v sede poloaj..
..jaz pa takoooo vesela...user posted image user posted image user posted image

..vasih so neke skrbi res odve, za vsako stvar otrok rabi svoj as...in pomoje sploh ni vedela kaj hoemo od nje, dokler ji enkrat ni ratalo..zdej pa sploh noe bit ve v leeem poloaju..

Hvala za vso pomo...user posted image ..zlate ste...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

clock-img

23.04.2008, 09:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.04.2008, 15:26

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

superca! cestitam! user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem