cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Neža76 - nasvet

clock-img

27.10.2004, 08:27

clock-img

janja

pencil-img

1559

Jaz sem imela v prvi nosečnosti tudi SS. Ko sem drugič zanosila, pa mi je G predlagal, naj si nabavim Utrogestan (proti krvavitvam in prezgodnjemu splavu). Lansko leto se ga ni dobilo pri nas. Kupiš ga lahko v Avstriji ali Italiji. Jaz sem ga jemala od 6 do 12 tedna. Druga nosečnost je minila brez problemov. Delala sem do konca. Zdaj pa imam doma 13 mesečnega (težko pričakovanega) fantka.

Tebi in drugim želim, da se vse lepo izteče in čimprej malo kepico v rokah.

Čau, Janja

clock-img

27.10.2004, 08:32

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Pozdravljena Janja,

tudi jaz sem imela v 13t SS v prvi nosečnosti. Me je pa že zdaj strah kako bo v drugo....:zmeden:

Če te prav razumem si Utrogestan jemala preventivno ali si kaj krvavela?

LP tia74

clock-img

27.10.2004, 09:09

clock-img

janja

pencil-img

1559

Jemala sem ga preventivno, ampak je bilo potem vse v redu. Ni bilo nobene krvavitve. Sem pa komaj čakala, da bo mimo 12 tednov, ker se potem verjetnost za splav močno zmanjša.

Čau,Janja

clock-img

27.10.2004, 11:16

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Jaz pa te tabletke nebi priporočala-pa ne me narobe razumet. Slišale sem da v 90 primerih mati narava sama poskrbi da se otroček nebi rodil s kromosomsko napako zato pa so ss

clock-img

27.10.2004, 12:27

clock-img

janja

pencil-img

1559

Se strinjam s tabo, Kimi. Hvala, ... da je tako. Drugače bi bilo na svetu še več revčkov. Sem dala samo nasvet. Uporaba je na lastno odgovornost.

Čau,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem