cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nasvet prosim

clock-img

03.05.2008, 17:24

clock-img

tejči77

pencil-img

1258

Jaz neznansko rada kampiram in tudi letos bi rada šla na morje v kamp. Moj dragi se ne strinja in bi zaradi najine male raje šel v apartma.
Kakšne izkušnje imate vi, ali je res tako nemogoče z enoletnikom v kamp.
Je pa pri nas situacija taka, da imamo samo manjši šotor za tri osebe. In julija bo malčica ravno dopolnila eno leto. Vem, da je težje za pripravo hrane in previjanjem, pa s prostorom v avtu, ker je poleg vsega običajnega treba vlečt zraven še vso otroško opremo. Jaz navijam za Lopar - Rab, ker so mi tam všeč mivkaste plaže.    
Kaj mislite, se da preživeti?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

clock-img

03.05.2008, 18:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.05.2008, 22:05

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Tejči, jaz mislim, da ne bi smel bit problem. Najin Nik je bil lansko leto star 10 mesecev, ko smo kampirali z njim. Jaz si ne predstavljam, da bi šli v apartma, še manj hotel. Šli smo pa tako kot vsako leto v Lopar, Rab.

Ena krasna rešitev za vaju, ki imata manjši šotor je tenda (arafat). Zraven se kupijo še stranice, pa imaš podaljšek šotora. V Loparju se ta tenda ne plača dodatno. Noter imaš lahko kuhnjico in vso opremo za vajino malčico. Mi smo vzeli potovalno posteljo, ki nam je na dopustu služila kot stajica. Mali se je noter igral, noter je imel tud vse igrače spravljene.

Jaz bi šla vseeno kampirat, odločitev pa je seveda vajina.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

clock-img

03.05.2008, 23:29

clock-img

soncek28

pencil-img

239

Jaz sem še vedno za apartma,hotel.....definitivno!

clock-img

04.05.2008, 10:46

clock-img

gala

pencil-img

301

Mi smo kampirali z enoletnico po Franciji. Odlično se je obneslo. V šotoru je spala veliko bolje kot doma. Če se je dalo, smo izbirali take kampe, ki imajo previjalno mizico, da je bilo malo lažje, sicer pa se da vse to narediti tudi v šotoru ali pa zunaj. Imeli smo šotor za tri osebe, pa je bilo čisto ok.

clock-img

05.05.2008, 12:07

clock-img

lonja

pencil-img

2169

Mi v kempiranju neznansko uživamo, tamala še posebej. Da ni čist tko, kot celo leto doma. Ni problema, tudi če je tamala stara šele eno leto user posted image . Upam, da boste uživali.

clock-img

05.05.2008, 13:23

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi smo bili lani z 10-mesečnico na kampiranju na Sardiniji. user posted image  Fenomenalno ...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

05.05.2008, 15:57

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: borovnička
Ena krasna rešitev za vaju, ki imata manjši šotor je tenda (arafat). Zraven se kupijo še stranice, pa imaš podaljšek šotora.

------------------------
Kje pa se nabavi takale zadeva? Ali jo je sploh smiselno uporabljat pred majhnim šotorom?

ROŽICA

clock-img

05.05.2008, 19:38

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Rožica...

Taka tenda se uporablja kot nekakšen predprostor. Nudi senco, streho, zavetje, pod tendo se lahko postavijo miza in stoli, prenosna posteljica, kolo, voziček, mogoče celo kuhinja.

Mi imamo prikolico z velikim predprostorom, kjer imamo kuhinjo, pa imamo kjub temu še tendo, kjer imamo prenosno posteljico za Nika in pa mize, stole.

Kupi se jih pa skoraj povsod. Obi, Baumax, Bauhaus, proti poletju tudi Špar, Merkator, Merkur... To so tisti beli šotori, ki so ponavadi na slikah brez stranic. Se da pa tud stranice dokupit. Nam krasno služi.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

clock-img

06.05.2008, 10:28

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

O, hvala, Borovnička, za izčrpan post user posted image !

ROŽICA

clock-img

06.05.2008, 13:20

clock-img

rumba

pencil-img

3745

tejči, mi smo kampirali po Sardiniji, ko je imela Hana 1 leto, Anej pa 3. Hana je bila še na strogi dieti... Pa smo kljub temu neznansko uživali. Otroka sta bila veliko bolj navdušena, kot pa kasneje v apartmaju. Mi vsekakor prisegamo na kampiranje in se tudi letos julija odpravljamo ali Grčijo ali Korziko. Pa me za Julijo niti najmanj ne skrbi.user posted image  Aja, pa v avto bomo kljub trem avtosedežem stiščali prav vse.user posted image

clock-img

06.05.2008, 15:51

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

O, hvala, Borovnička, za izčrpan post user posted image !

----------------------
izčrpen, jasno user posted image

ROŽICA

clock-img

06.05.2008, 17:17

clock-img

tejči77

pencil-img

1258

hvala za nasvete, bom mojega dragega vsekakor poskušala prepričati za kampiranje.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

clock-img

04.06.2008, 09:43

clock-img

solinar

pencil-img

76

Glede na to, da imate šotor samo za tri osebe, ti vsekakor priporočam nakup arafata, da imate za dodatno senco in pa v primeru dežja niste omejeni samo na šotor.
Naj pa povem našo izkušnjo, saj smo z Nežo ( 11 mesecev)pred dnevi prišli z 14 dnevnega kampiranja. Uživala je 100 na uro, kup igrač, ki smo jih imeli s seboj je bolj malo uporabljala, saj je v kampu ogromno drugih bolj zanimivih stvari za naše navihančke. Kljub temu, da je veliko časa preživela v napihljivem bazenčku je uživala tudi v morju.
Le prepričaj dragega in ne bo vam žal takšnega dopusta.

LP

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem