cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Naročanje za alergologa Lj

clock-img

29.03.2006, 09:48

clock-img

simi-2

pencil-img

49

Živijo !
Punce mene pa zanima, če katera ve koliko časa se čaka datum na pediat.kliniki za Alergologa. Danes jim moram poslati napotnico. In kako zgleda to testiranje za alergijo, otroček je star 4,5 meseca.

By Simi

clock-img

29.03.2006, 14:01

clock-img

renbos

pencil-img

31

Pozdravljena,
mi smo čakali približno 14 dni. Kar hitro v primerjavi z drugod, saj sva se najprej naročili v Slovenj Gradcu pa bi morali čakati 3 mesece.

Pri alergologu, so nas najprej pregledali, nato smo imeli kožne teste na pršico, mleko, jajce in sadje.
Kasneje pa še krvne teste za mleko in jajce.

Ugotovili so nam alergijo na jajce.

Želim vam lep dan brez alergij.
R.

clock-img

29.03.2006, 15:13

clock-img

simi-2

pencil-img

49

Renbos hvala za odgovor.
A rezultate zveš še isti dan ? Me je kar mal strah, kako bo to zgledalo.

Lep sončen dan bay Simi

clock-img

29.03.2006, 21:28

clock-img

renbos

pencil-img

31

Simi-2, nič se ne bati. Tudi jaz sem se bala kako bo, pa je bila naša miška ful pridna, ker so bili in alergolog in sestre ful prijazni. Pri testiranjih so jo sestre ful zamotile prav tako tudi jaz tako da še opazila ni do so ji kri jemali.

Drugače pa rezultate za kožne teste izveš takoj, na krvne pa čakaš približno en mesec.

Lep pozdrav, pa držimo pesti da ne bo kakšne alergije.

Renata

clock-img

29.03.2006, 22:13

clock-img

coco

pencil-img

112

Mi smo pred novim letom čakali 1mesec. Res so sestre ful prijazne, ni kej, glede testiranja pa nisem bila preveč zadovoljna. Izvidi kožnih testov so vidni takoj, medtem ko na krvne čakaš, da ti jih pošljejo po pošti. Žal so sinčka krvno testiralis amo na mleko, čeprav smo povedali, da obstaja sum tudi alergije na jajca - tako da nas zopet čakajo nova testiranja. Glede izvidov pa sem na koncu že čisto znorela. Normalna čakalna doba na izvide je cca.3-4 tedne. Jaz sem po enem mesecu klicala, pa so rekli, da izvidi so, samo zdravnica jih še podpiše. Čakam en teden in spet pokličem, pa mi rečejo, da so jih že poslali prejšnji teden user posted image . Ja, očitno so se izgubili po pošti in mi jih bodo poslali še 1x. Spet čakam en teden in na koncu pokličem. Ko pa mi spet rečejo, da samo še zdravnica podpiše izvide in mi jih pošljejo, znorim in rečem, da bom sama naslednji san prišla po izvide na kliniko. Drugi dan so izvidi podpisani in spet traja en teden, da pridejo po pošti!

No, sem si spet dala duška. Nč bat, verjetno se to ne dogaja pogosto, za vsak slučaj pa evo mojo izkušnjo, da boš bolj pozorna. Svetujem ti pa, da zdravnici poveš čimveč svojih opažanj pri otročku (flekci, prehrana otroka in tebe -  če dojiš.....).

pa veliko sreče!
lp,
coco

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem