cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Naročanje šolskih potrebščin

clock-img

22.06.2012, 11:08

clock-img

renan

pencil-img

1377

Ali je kdo naročal šolske potrebščine preko Kopija nova? Dobili smo tudi njihovo naročilnico in njihove cene so še najbolj ugodne, pa še preko spleta se da naročiti. Zanimajo me vaše izkušnje z njimi...

clock-img

22.06.2012, 11:09

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Moje izkušnje z njimi so odlične!user posted image

clock-img

22.06.2012, 12:15

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Najbolj sem zadovoljna ravno s Kopijo user posted image

clock-img

22.06.2012, 13:09

clock-img

matkica

pencil-img

293

zelo sem zadovoljna s kopijo že 7 let,z mladinsko knjigo pa zelo razočarana,2 krat naročila pa vedno nekaj manjkalo.

clock-img

22.06.2012, 21:43

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Tudi mi zelo zadovoljni-priporočam.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

26.06.2012, 15:26

clock-img

Patricija32

pencil-img

77

Jaz sem pa ravno z Mladinsko super zadovoljna. Do naslednjega četrtka nudijo popust na knjige in zvezke/torbe/copate, najbolj všeč mi je ker so poenostavili naročilo s kodo, ki je na naročilnici, ki smo jo dobili v šoli. No seveda sem jo založila, pa sem potem vseeno samo poiskala šolo in poklikala naročeno. Iz kartice mi bodo trgali pa avgusta, tako, da res super. Soseda mi je pohvalila dostavo, je rekla, da je dobila čisto vse kar je naročila nekje sredi avgusta.

clock-img

26.06.2012, 21:42

clock-img

renan

pencil-img

1377

Skoraj vse smo narocili pri Kopiji, razen barvic in flomastrov. Upam, da bo avgusta se kaksen popust na njih...user posted image Torbo z "ustreznim" motivom se iscemo. user posted image

clock-img

27.06.2012, 11:16

clock-img

Mipka

pencil-img

82

Mi vsako leto naročamo po koncu šolskega leta prek Mladinske knjige. Super zadovoljni in vse štima tako kot mora. Najbolj mi je všeč velikanska izbira in to da lahko ob koncu šolskega leta uveljavimo popuste, ki jih ponujajo in se tako odpravimo na dopust bolj mirni. Imajo pa zelo veliko izbiro raznovrstnih nahrbtnikov. Pri Kopiji pa nismo nikoli nič nakupovali, ker nam ponudba Mladinske zadostuje.

clock-img

28.06.2012, 10:20

clock-img

Mimona29

pencil-img

187

Mi tudi naročamo vse prek Emke oz. Mladinske knjige. Jaz sem preverila ponudbo vseh boljših knjigarn v sloveniji in takšne ponudbe kot jo ima mladinska knjiga jo nima nobena druga knjigarna, pa tudi cenovno so dosti bolj ugodni. Pa tko kot je povedala predhodnica, se splača vse kupiti sedaj po koncu šolskega leta, ker tako uveljavljaš še pouste ki so v tem času in se ti tako še bolj splača!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem