cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Napredovanje v plačilne razrede

clock-img

17.09.2008, 23:26

clock-img

darja72

pencil-img

614

Mogoče ve katera, do kdaj je še možno napredovanje v plačilne razrede po starem pravilniku. Hvala za odgovor.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

clock-img

17.09.2008, 23:28

clock-img

darja72

pencil-img

614

V šolstvu seveda...user posted image

clock-img

18.09.2008, 08:05

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

mislim,da do septembra tega leta.

clock-img

18.09.2008, 10:46

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

A ni blo sam do prvega septembra?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

18.09.2008, 16:06

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ja, do 1. sept. Zdaj začneš od začetka štet leta za napred. in pridobivat pike, matr jim krivičnouser posted image user posted image user posted image . Ja, res sem navdušena nad potezami naše vrle vlade.

clock-img

18.09.2008, 20:05

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Ja, do 1. sept. Zdaj začneš od začetka štet leta za napred. in pridobivat pike, matr jim krivičnouser posted image user posted image user posted image . Ja, res sem navdušena nad potezami naše vrle vlade.

A pol stare pike ne veljajo več?

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

18.09.2008, 21:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

A pol stare pike ne veljajo več?

To tut mene zanima... a pol sem dve leti hodila na vsa izobraževanja ''zastonj''???

clock-img

19.09.2008, 03:39

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

IZVIRNO SPOROČILO: mina07
To tut mene zanima... a pol sem dve leti hodila na vsa izobraževanja ''zastonj''???

Ne, zaman!

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

19.09.2008, 16:41

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Izobraževanja ne bodo več štela (razen za nazive). Ravnatelj te bo vsako leto do 15. marca najkasneje ocenil za preteklo leto, a vam niso povedali, s točkami od 0 do 5 (podobno kot ocene do 5user posted image user posted image ). Dobiti boš morala določeno vsoto točk. Če jo boš dobila v treh letih, boš lahko napredovala takrat, če je ne boš dobila, boš zbirala naprej. Vendar ne bo štela vsota vseh točk, ampak vsota točk najboljših treh let. Za v zdajšnji 5. razred boš morala npr. zbrati 14 točk- se pravi boš morala biti praktično vseskozi odlična. Zato ti izobraževanja ne morejo več šteti, ker niso merilo. 

clock-img

20.09.2008, 11:02

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Se pravi, če bom vsako leto (tako ko zdaj) na drugi šoli, me ravnatelj sploh ne bo ocenjeval. Al me bo uni za nazaj al kako? Pa mislim, da je to odvisno, koliko bo posameznik lezel ravnatelju v rit.

clock-img

20.09.2008, 12:14

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Kdo te bo ocenjeval ne vem, vsekakor pa te nekdo bo, po moje tisti, pri katerem boš v službi tisto leto. Vsekakor imaš prav, vse bo odvisno od tega, kako te ravnatelj vidi. Ali drugače rečeno, koliko mu lezeš v rit. Kar naprej se boš morala hvalit, kolk si fajn in oh in sploh....buuuuureeeeeek.user posted image

clock-img

20.09.2008, 21:23

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Po starem pravilniku se bo zadnjič napredovalo s 1. 10. Tako informacijo so mi dali na naši šoli, saj bi naj tudi sama takrat napredovala.

< Sporočilo je popravil Pi-kica 1 -- 20.9.2008 21:31:32 >

clock-img

20.09.2008, 21:42

clock-img

Gina

pencil-img

12402

A res, ker so pri nas rekli, da so dobili iz ministrstva drugačne podatke? Bom preverila še na enem koncu - itak da je čist prekratek rok - v vsakem primeru.

clock-img

20.09.2008, 21:51

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Obvesti me, prosim, ko izveš, ker odkrito povedano, našim nič ne zaupam. Veš kdaj smo dobili anekse? Prejšnji ponedeljek. user posted image

clock-img

20.09.2008, 21:54

clock-img

Gina

pencil-img

12402

NO, takole piše:

- JU, ki izpolnijo pogoje za napredovanje do 1.9.08, napredujejo po "starem" 1.10.08
- v letu 09 (do 15. marca) se za vse JU ugotovi število doseženih točk in doseženega/pretečenega napredovalnega obdobja po "starih predpisih"
- za posamezno leto se določi (prevede) komplet treh ocen: odlično, zelo dobro, dobro - glede na plačni razred, v katerega bi JU napredoval
- če je JU napredoval 1.2.08 ali 1.6.08- prvo oceno dobi v letu 09
- če je Ju napredoval 1.10.08 - prvo oceno dobi v letu 2010

A vas še kaj zanima?

clock-img

20.09.2008, 22:44

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Jap, do 1.10.

V ponedeljek moram dostavit vse papirje, da bom lahko napredovala še v 5. razred.

A v nazive bo pa še možno napredovat?

lp

clock-img

20.09.2008, 22:50

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Za nazive ostaja po starem.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

21.09.2008, 16:18

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

IZVIRNO SPOROČILO: al1*

Jap, do 1.10.

V ponedeljek moram dostavit vse papirje, da bom lahko napredovala še v 5. razred.

A v nazive bo pa še možno napredovat?

Tudi jaz ravnokar zbiram papirje, da bom lahko napredovala vsaj za 1 razred. Sem bila vmes skoraj 2 leti odsotna (bolniška+porodniška) in nimam ravno veliko "papirjev". Za nazive pa ostaja enako kot je bilo.

clock-img

28.09.2008, 20:43

clock-img

darja72

pencil-img

614

Hvala punce za odgovore. Tudi jaz jutri oddajam za napredovanje, potem pa še za naziv.user posted image

clock-img

30.09.2008, 10:57

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

No, mene je tud ravnateljica zdej dala iz 1. v 3. plačilni razred, sem pa še
na porodniški. Ja, tud meni so sodelavke rekle, da samo do 1.10.
A da zdej nas bo pa ravnatelj ocenjeval user posted image user posted image user posted image , spet bo vsega in bodo še večje razlike in razdori v kolektivu.user posted image user posted image

clock-img

30.09.2008, 15:48

clock-img

1ksantipa

pencil-img

128

No, dejte še meni neki svetovat. Moja sestra je tudi učiteljica (še bolj začetnica)
in naj bi zdaj prvič napredovala za 2 razreda. Zdaj pa ne ve, a učitelj začne v ničtem razredu in potem pride v 2. plačilni razred?
Koliko se potem to dejansko in konktretno pozna pri plači?
Aja, pa koliko se pozna pri plači, če dobiš naziv mentor?

clock-img

30.09.2008, 17:48

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Vsak plačni razred je 4% od osnovne plače. Mentor je ponavadi 2 plačna razreda, moraš v tabele pogledat, prej je bilo malo drugače. Učitelj je do sedaj napredoval v plačilne razrede, kar je drugače, kot v plačne, čeprav imata nekaj skupnega, oba sta enako plačno ovrednotena ta hip. Začne vsak v nultem pl. razredu in lahko napreduje do 5. Če gre tvoja sestra za 2 plačilna gor, potem bo napredovala izredno in to iz nultega v drugi pl. razred. Ta možnost je samo še do danes, če tega ni oddala, oz. ni tega zanjo naredil ravnatelj, ne more napredovat. Po današnjem dnevu se bo napredovalo drugače, kot sem že napisala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem