cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Napis na majico za roj. dan

clock-img

16.06.2006, 20:57

clock-img

Anonimen

Enkrat je ena spraševala, kaj babici napisati na majico za rojstni dan. Pa ste ji potem svetovale razne kratke stavke, kot npr. Najboljši babici ipd. Spomnim se, da je Muki 1 tudi nekaj napisala. Ena je pa potem prilepila nek link, kjer se da, te majice izdelati.

DAjte mi prosim pomagajte, ker sem že vse prerešetala, pa nikjer nič našla. Zadnjič mi so mi dekleta dale tudi par linkov, kjer tiskajo na majice, pa noben ni bil pravi.

Jaz bi rada imela na majici natiskano fotografijo od Maxa  in zraven še kaj pripisala.

ME pa že malo čas preganja, ker ima mami rojstni dan v nedeljo pa bi ji rada to podarila. TNX

< Sporočilo je popravil puncica -- 20.6.2006 11:08:18 >

clock-img

18.06.2006, 14:43

clock-img

Anonimen

URSKA pa sej ti lahk to naprintaš na tak papir ki se potem zalika na majico. Papir pa kupiš v vsaki računalniški štacuni.

clock-img

20.06.2006, 11:36

clock-img

puncica

pencil-img

9847

A tole mogoče iščeš:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=575212&

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem