cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Namesto worda?

clock-img

02.10.2007, 21:06

clock-img

ajna12

pencil-img

276

Zdravo!
Zanima me, če obstaja kakšen brezplačen program, da se ga prenese iz interneta, podobna wordu. Namreč računalnik je bilo potrebno na novo naložiti in ne dobim worda.
Kaj pa kakšna stran na internetu, kjer lahko pišeš?

Hvala in lp

clock-img

02.10.2007, 21:07

clock-img

Anonimen

Kako ne dobiš worldauser posted image

Kaj pa so ti naložil na compuser posted image

clock-img

02.10.2007, 21:12

clock-img

superfly

pencil-img

186

Namesto operacijskega sistema windows si lahko naložiš Linux, ki je brezplačen OS in si ga downloadaš iz neta, nanj pa naložiš OpenOffice, ki je tudi brezplačen in si ga snameš iz neta. Ne bom prepametna ampak po moje lahko OpenOffice naložiš tudi na Windows. Open Office pa je komaptibilen s paketom Office Microsoft.

Upam da sem kaj pomagala,

lps

clock-img

03.10.2007, 06:59

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: superfly

OpenOffice naložiš tudi na Windows. Open Office pa je komaptibilen s paketom Office Microsoft.

Upam da sem kaj pomagala,

lps

Tega sem jaz mislila in v bližnji prihodnosti ga dobimo v službi namesto Worda, ker je kao cenejši. So ga pa za nas morali izpopolnituser posted image , ker neizpopolnjen je pa res poden od podna.

clock-img

03.10.2007, 08:30

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Jap, OpenOffice.

Samo jaz se ga nikakor ne morem navaditi, pa še če komu v tej obliki pošljem po mailu in če ima ta oseba le Word ne more dokumenta odpret in potem vsakemu razlagati,.... Tako da ti priporočam,da vse shranjuješ v obliki Wordovega dokumenta in imaš problem rešen. A sem zakomplicirala? Saj lahko da je še kakšna druga rešitev, a jaz sem sedaj v službi kar na tejuser posted image

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

03.10.2007, 08:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: poliloni

Jap, OpenOffice.

Samo jaz se ga nikakor ne morem navaditi, pa še če komu v tej obliki pošljem po mailu in če ima ta oseba le Word ne more dokumenta odpret in potem vsakemu razlagati,.... Tako da ti priporočam,da vse shranjuješ v obliki Wordovega dokumenta in imaš problem rešen. A sem zakomplicirala? Saj lahko da je še kakšna druga rešitev, a jaz sem sedaj v službi kar na tejuser posted image

Lahko odpre, če na dokumentu naredi desni klik/Za odpiranje uporabi...
Lahko pa že ti shraniš kot .doc, tako kot si napisala. Načeloma naj bi bila kompatibilna, mogoče je le kakšno abstraktno oblikovanje izbrisano.
Kako pa je/bo z MS Office 2007 pa (še) ne vem. Nisem še preizkusila.user posted image

clock-img

03.10.2007, 08:44

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Tudi jaz imam openOffice.

clock-img

03.10.2007, 08:51

clock-img

poliloni

pencil-img

623

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Lahko odpre, če na dokumentu naredi desni klik/Za odpiranje uporabi...
Lahko pa že ti shraniš kot .doc, tako kot si napisala. Načeloma naj bi bila kompatibilna, mogoče je le kakšno abstraktno oblikovanje izbrisano.
Kako pa je/bo z MS Office 2007 pa (še) ne vem. Nisem še preizkusila.user posted image

Ja, saj sta kompatibilna, ampak OO avtomatično odpre Wordov dokument, obratno pa ne; in problem nastane pri malo starejših uporabnikih, ki jim potem ni nič jasno.
Zato je najenostavnejši način, če ge že kar v naprej shraniš v doc. obliki.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

06.10.2007, 19:47

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

tudi jaz bi ga rabila ker imam windows visto(groza)ker nič ne morem inštalirati med drugi, tudi officeov,kaj predlagate samo ne da naj naložim xpuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem