cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Namakalni sistem

clock-img

24.12.2005, 09:42

clock-img

Minki

pencil-img

156

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men je tko smešno ker postavljam to vprašanje. Ok, zej pa resno.

Ali ima kdo oz. pozna koga, ki ima namakalni sistem doma?
To ni mišljeno namakanje trate ampak balkonskih in okenskih cvetlic. Midva bova obnavljala podstrešno stanovanje v hiši in bi rada vgradila tudi ta sistem. Zanima me proizvajalec, lahko tudi cena in kako se kaj obnese. Najbolj pa je važen proizvajalec.

Hvala, hvala...


clock-img

24.12.2005, 11:14

clock-img

Anonimen

Jaz sem ga odstranila, ker to ni to. Rastline ne uspevajo tako kot bi želela. Čeprav je bil samo najbolj enostaven sistem, brez senzorjev vlage. 
Predlani z njimi ni bilo nič, vse je bilo kilavo, lani pa sem dobila nagrado za najlepši balkon (in vrt). Zalivala pa sem klasično.
Klasika (zalivalka s postano toplo vodo) je še vedno najboljša. Pa tudi gnojil se v ta sistem ne da dodajati na najbolj optimalen način. Baje da obstajajo dozirniki tekočih gnojil ampak najbolj kvalitetno gnojilo, ki je na trgu, je v prahu.
Če bi bila na tvojem mestu, bi raje nabavila dobra korita z vodno rezervo in zalivala "na roke". Saj tudi v tem je nek določen čar... ko zvečer ali zjutraj, ko je še tema, zalivaš svoje rožice in vonjaš vonjave, ki se sproščajo samo v tem delu dneva. Posebej, če v korita zasadiš močno aromatične strukturne rastline.

Res, s časom, ki ga porabim na vrtu, bi raje šparala drugje.

Sicer pa se strinjam s pregovorom, da si vrtnar, ki nima za svoj vrt časa najmanj dve uri na dan, svojega vrta ne zasluži. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem