cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nama najboljši ansambel!

clock-img

11.09.2009, 10:25

clock-img

Kanny

pencil-img

121

Pozdravljene neveste,

Ker vem, da se sprašujete 'komu lahko zaupam igrati na svoji poroki' (saj sem bila tudi jaz na vašem mestu:) ), vam iz srca priporočam g. Bojana Metelka iz skupine Zabava.

http://www.zabava.si/

Igral nam je samo on, saj sva imela 20 povabljenih. Pride tudi s pevko in ostalimi člani, če želite. Cena je sprejemljiva za vsak žep. Domenit se da vse preko elektronske pošte. Na njegovi strani lahko vidite, kdaj ima že zasedeno. Osebno ga ne poznava. Našla sem ga na drugem forumu, kjer je bil tudi pohvaljen. Pa sva probala.

Pripravil je zelo veliko igric, ki sem jih tudi sama prvič zasledila. Ni imel nobenih vulgarnih vicev. Načeloma jih sploh ni pripovedoval. Igral je na harmonko, pa na klaviature, seveda je vmes tudi zapel. Imel je light show. Čez cel večer je vodil program, ki sploh ni bil moteč. Imela sva tudi starejše svate in vsi smo se imeli krasno!

Če ga boste najele, boste res zadovoljne. Midva sva bila. Zelo!

Upam, da ne zveni to kot reklama, samo nekje sem ga hotela še pohvalit.

clock-img

11.09.2009, 14:39

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Tudi midva sva imela ta ansambel na poroki in sva tudi bila zadovoljna. Bilo pa je to že pet let in pol nazaj. user posted image

_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

11.09.2009, 18:02

clock-img

moci

pencil-img

5572

meni je pa daaaaaleč najboljši slovenski ekspres. samo so bili za najino poroko zasedeni.
mi je še danes žal user posted image

clock-img

08.10.2009, 22:22

clock-img

jeny

pencil-img

35

Najprej Lep pozdravček vsem,midva sva se Poročila pred kratkim 19.september in igrali so nama Ansambel Robovi,bila sem zelo skeptična kakšni so ker jih nisem poznala,potem ali so resni,res me je bilo strah da me zadnji moment ne pustijo na cedilu saj sem jaz vse organizirala ker mož ni mogel ker je imel drugačne obveznosti. In kaj se je zgodilo,fantje so kapo dol norci v dobrem pomenu žurali smo kot nori user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zakon so,res jih fulll priporočava dobite jih na 040190517-vid pa veliko sreče pri pripravah!

clock-img

10.10.2009, 15:20

clock-img

vanilla

pencil-img

875

Ansambel Erazem iz Postojne user posted image user posted image !

Ansambel je v bistvu sestavljen iz dveh delov. Lahko dobite samo harmonikarja čez dan pa za zvečer cel band za fešto. Lahko dobite pa tudi 4-glasno petje za cerkev. Midva sva imela vse to - harmonikarja čez dan, cerkveno petje in band za zvečer. Pojejo čudovito, nardijo pravo čago, ni da ni. Toplo priporočam, so pa precej zasedeni, in jih je zato dobro rezervirat že dosti prej.

http://www.erazem.si/

clock-img

02.02.2010, 20:21

clock-img

1JanjaŽiga

pencil-img

3

Živjo! Midva sva imela najin dan v decembru in so nama tudi igrali ansambel Robovi - sem videla, da so na forumu napisani. Tudi midva sva bila več kot navdušena in zato sem rekla, da jih moram pohvaliti. Preprosti, mladi fantje. Igrajo ogromno, pavz skorajda ni in pa žur!!! Igrajo čisto vse, kvalitetno, vmes imajo igre, pa pevec veliko zabava z vici. Super, priporočam, pa zelo zmerno ceno imajo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem