cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nakup avtomobila in kredit

clock-img

16.01.2007, 08:47

clock-img

Anonimen

Z možem bova v kratkem kupila nov avto v vrednosti okrog 3 mio SIT (okrog 13.000 €). Približno 4.000 € imava prišparano, ostalo pa bova vzela kredit.
Ali se bolj splača, da vzameva vsak pol kredita ali le eden vsega? To mislim predvsem zaradi obrestnih mer in časa odplačevanja.
No, upam da me razumete kaj mislim.
Kaj pa banke pri katerih se splača najeti kredit za nakup avtomobila?

clock-img

16.01.2007, 10:18

clock-img

srki

pencil-img

9222

No, jaz ti bom odgovorila samo na eno vprašanje in sicer, ko sva midva kupila nov avto, sva oba vzela kredit, on več kot jaz. Takšna odločitev se nam je zdela takrat OK, nisem niti dosti raznišljala o "prednostih" in "slabostih" te odločitve.

Glede banka pa, saj veš, vsak po svoje. Jaz sem ga vzela kar pri ljubljanski banki, kjer sem tudi komintent.

clock-img

16.01.2007, 12:32

clock-img

srki

pencil-img

9222

Aja, še to, midva sva ga odplačevala vsak tri leta. Takrat je stal nekaj žez 2 milijona.

clock-img

16.01.2007, 17:50

clock-img

Anonimen

Najbolje, da ga vzame eden, ker le eden plača stroške odobritve. Obrestna mera je enaka, če vzame eden ali dva.

Če kupujeta avto, se ti za tak znesek najbolj splača povprašati pri prodajalcu avtomobila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem