cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Najstnik

clock-img

26.05.2009, 14:51

clock-img

livia

pencil-img

2395

Predlagam, da se poleg rubrik zanositev, nosečnost, dojenček, otrok    doda še najstnik ali kaj podobnega, kjer bi lahko starši razpravljali o raznih problemih malo večjih otrok.
Kaj storiti, če ga zavohaš, da kadi
Kako razložiti ko kdo umre
Anoreksije in podobne prehranjevalne težave
Spolnost
Večerni izhodi
Žepnine,....

Mi smo še daleč od najstnikov, a se mi včasih porodi kakšno vprašanje kaj bi storila v določenem primeru in vem, da nimam odgovora, pa bi mi prav prišel nasvet še koga.
V razmislek.
LP

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 26.5.2009 22:02:11 >

clock-img

26.05.2009, 16:34

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

IZVIRNO SPOROČILO: livia

Predlagam, da se poleg rubrik zanositev, nosečnost, dojenček, otrok    doda še najstnik ali kaj podobnega, kjer bi lahko starši razpravljali o raznih problemih malo večjih otrok.
Kaj storiti, če ga zavohaš, da kadi
Kako razložiti ko kdo umre
Anoreksije in podobne prehranjevalne težave
Spolnost
Večerni izhodi
Žepnine,....

Mi smo še daleč od najstnikov, a se mi včasih porodi kakšno vprašanje kaj bi storila v določenem primeru in vem, da nimam odgovora, pa bi mi prav prišel nasvet še koga.
V razmislek.
LP

No jaz imam najstnico.......ja podpiram tvoj predloguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2009, 17:02

clock-img

uursa

pencil-img

174

Zelo dobra ideja - PODPIRAM!!!!!!

lp

clock-img

26.05.2009, 17:44

clock-img

Anonimen

Tudi jaz.Imam najstnico in bi mi se kako prav prisel kak nasvet.

clock-img

26.05.2009, 18:26

clock-img

matkica

pencil-img

293

ja tudi jaz imam doma dve najstnici in bi mi ta rubrika še kako prav prišla.Zelo podpiram idejo.

clock-img

26.05.2009, 18:51

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

imam 2 najstnika in res zelo podpiram to temo user posted image ..končno ...je čas da se odpre 

clock-img

26.05.2009, 22:42

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Se bomo pogovorili o vašem predlogu, verjetno je res smiselno, da se malo "razširimo" še v najstniško obdobje.

clock-img

26.05.2009, 22:44

clock-img

Anonimen

pol pa mejmo še senior, kjer se bo lohk o taščah in babicah, dedkih debatiralo - to so tud zeloooo aktualne temeuser posted image

clock-img

26.05.2009, 23:01

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

pol pa mejmo še senior, kjer se bo lohk o taščah in babicah, dedkih debatiralo - to so tud zeloooo aktualne temeuser posted image

Pa jade user posted image ...še to se manjka...
sicer pa je tega dovolj na družinskih odnosih....tam je vsaka druga tema...."ne zdržim z taščo", "tašča me utruja"...in podobne..user posted image ...
starši najstnikom pa smo zelo prikrajšani user posted image ..za debate, ki pa jih je več kot o dojenčkih user posted image

clock-img

27.05.2009, 23:33

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Z veseljem vam sporočam, da je forum narejen in čaka na vas user posted image user posted image !

clock-img

27.05.2009, 23:35

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Če boš 20 let na forumu, si boš kaj hitro zaželela tudi ta podforum, saj boš tudi ti enkrat tam...tako, da....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

27.05.2009, 23:39

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Aja,...drugače pa dober predlog in pametna rekacija, kogarkoli že od RR-teama. Generacija dojenčkov raste....in forum bo rastel samo tako naprej. SPloh, ko bo potrebno oddati "kvote" za povpraševanje tistih, ki bi radi reklamirali tukaj....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem