cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Najljubši položaj

clock-img

19.02.2006, 00:48

clock-img

Anonimen

Mam problem, k se ne znam zjasnt, kdaj mi je najbl luštn... k je pa tolk tega in je vse tolk fajn... user posted image user posted image user posted image

Mal mi dogaja, sorry... user posted image user posted image user posted image  (dolgcajt mi je na šihtu)

clock-img

19.02.2006, 09:13

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

http://www.canal96.com/extra/strange/kamasutra/

Tukaj jih je nekaj, zdaj pa izbiraj user posted image user posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

19.02.2006, 09:33

clock-img

artista7

pencil-img

816

od tega kar ti navajaš tanaja mi je dober eden od prilagojenih misionarskih in oni iz boka.. samo kje je že to.. uffffuser posted image

clock-img

19.02.2006, 11:06

clock-img

G in T

pencil-img

953

Men  je t. i. " misijonarski " še najboljši. Je pa za popestritev treba izbrati tudi katerega drugega, da ne postane dolgčas.user posted image

clock-img

19.02.2006, 11:17

clock-img

Anonimen

Mi lahko ena pove kateri je misionarski položaj?

clock-img

19.02.2006, 13:06

clock-img

Anonimen

Ja, točno tako-vse je teko fajn, da se je težko odločit, kaj je pa tisto naj-naj. Pa tudi včasih paše nekaj, včasih pa kaj čisto drugega.
Od slikic iz tvojega linka sta eni 2 bolj adijo-pamet, druge so vse cool in jih tudi izvajava (cccc, do tega trenutka se sploh nisem zavedala, koliko različnih položajev mimogrede vključiva v "akcijo"). Še nekako najbolj dolgočasen mi je misijonarski. Najmanj čutnega efekta nudi. (BTW, če res kdo ne veuser posted image  misijonarski položaj je tisti, najbolj "klasični", ko ženska leži na hrbtu z razkrečenimi nogami, moški pa se uleže nanjo in opravi svojeuser posted image ).

clock-img

19.02.2006, 13:34

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Ja, Nojči se kar strinjam s tabo. Ene par jih je čist mim user posted image . Men tut misionarski ne diši preveč, no, sej včasih je kul. Važno, da je razgibano pa pestro user posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

16.04.2006, 17:39

clock-img

Ceca

pencil-img

64

Jaz zelo rada "jaham" in rada imam položaj "po pasje". To sta tudi moževa najljubša položaja. Všeč pa mi je tudi, ko sem na hrbtu na mizi ali pa ko mož sedi na stolu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem