cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Najemnina....

clock-img

06.11.2006, 08:50

clock-img

Yasminka

pencil-img

549

ali se upošteva v vlogi za znižano plačilo vrtca?

clock-img

06.11.2006, 08:51

clock-img

Anonimen

Meni ne.

clock-img

06.11.2006, 09:12

clock-img

Anonimen

Ne.

clock-img

06.11.2006, 16:56

clock-img

ona

pencil-img

3685

jaz se samo spomnim par let nazaj,ko sem imela sina v vrtcu in sem imela 100.000 sit neto plače,najemnine za stanovanje 50.000 plus 15.000 stroškov in vrtca bi mogla plačat 30.000.Živela pa bi od lufta menda!To sem lepo povedal tisti ženski,ki zbira te papirje in je rekla da naj raje NE plačam najemnine kot vrtca,ker sem rtekla,da kot samohranilka tega enostavno ne zmorem,a mi niso nič upoštevali,tako,da sem nazadnje izpisala otroka iz vrtca in ga dala privat,kjer sem plačala dosti manjuser posted image

clock-img

07.11.2006, 07:31

clock-img

Yasminka

pencil-img

549

Sprašujem, ker sem ugotovila, da glede na dohodek padem v 7 razred za plačilo vrtca. Groza!!! Najemnina in krediti so pa ogromni.
V izračunu za vrtec sem opazila pripis, da mestna občina Lj upošteva stanovanjski kredit pri vlogi za znižanje plačila vrtca?!

clock-img

13.11.2006, 12:36

clock-img

Yasminn

pencil-img

12

Koliko pa si plačevača privat varstvo za otroke?

Mogoče to niti ni tako slaba ideja....

A si poznala varuško od prej?

clock-img

13.11.2006, 14:11

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

nam tudi niso upoštevali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem