cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Najcenejše letalske karte?

clock-img

16.08.2007, 09:31

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Tsiti, ki veste kje poiskat najcenejše letalske karte, jst bi vas prosila za pomoč. Sem namreč en lolek za te stvari. Bi rabila dobit dve karti do Chiosa(Grčija), lahko tudi povezava do Aten in potem do Chiosa. Šla bi konec avgusta za 3 dni. Res je nujno, zato bi vam bila zelo hvaležna za kakšne informacije...

Najlepša hvala!

Tinka

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 16.8.2007 16:27:59 >

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

16.08.2007, 12:40

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

clock-img

16.08.2007, 13:35

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Baloncy hvalauser posted image , sem malo pogledala, so pa cene dražje, kot, če bi šla za en teden tja na dopustuser posted image user posted image , bom še malo iskala...

Tinka

clock-img

16.08.2007, 13:43

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Pozanimaj se kdaj so čarterski leti. Pri agenciji lahko kupiš samo karto. Samo če greš za 3 dni najboljš da kupš karto prek neta. Lahko pa greš do kšne agencije in ti tam zrihtajo polet. user posted image

clock-img

16.08.2007, 13:47

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

helloKitty, hvala tudi tebi, sem zdej klicala na eno agencijo in bojo malo povprašali, če najdejo kakšno poceni varianto...upam,da bouser posted image

kje na naetu pa se da takole karte iskat? razen na tisti strani, ki mi jo je pripela Balonchy?

Tinka

clock-img

16.08.2007, 13:57

clock-img

giina

pencil-img

27

Kaj pa odklop.com, imajo najcenej karte.

l.p.

clock-img

17.08.2007, 14:09

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

giina hvala, sem našla nekajuser posted image
lp,
tinka

clock-img

18.08.2007, 16:29

clock-img

Anonimen

Glede na to, kako funkcionirajo low cost prevozniki (najcenejša karta veliko dni pred potovanjem) in da je do konca avgusta le še nekaj dni, bi se jaz obrnila kar na Adrio. Zna biti kakšen € več, imaš pa zato več fleksibilnosti. Pa prijetno potovanje!

clock-img

19.08.2007, 12:44

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Mič hvalauser posted image , sem dobila preko odklopa najcenejšo varianto, razen Marco Polo, ki pa mu res ne zaupam, saj majo že na njihovi strani napisano, da ne odgovarjajo za spremembe...

Lp,
Tinka

clock-img

18.10.2009, 18:50

clock-img

kauselot

pencil-img

1

clock-img

02.06.2011, 13:42

clock-img

janezr

pencil-img

1

Jaz letalske karte vedno kupujem pri bookingpoint.net. Predvsem mi je všeč njihov servis.

So hitri in zanesljivi. Pa tudi cene so popolnoma konkurenčne.

clock-img

03.06.2011, 19:23

clock-img

Mimona29

pencil-img

187

Vse letalske karte lahko najdeš in rezerviraš tukaj: http://www.bookingpoint.net/sl/

clock-img

10.06.2011, 19:15

clock-img

lunka1

pencil-img

903

jaz sem najceneje vedno dobila na edreams.com

clock-img

29.06.2011, 20:40

clock-img

Obiba

pencil-img

11

Ali pa tukaj;

http://www.momondo.com/

Happiness is a butterfly:the more you chase it,the more it will elude you.But if you turn your attention to other things,it will come and sit softly on your shoulder...

clock-img

06.07.2011, 10:41

clock-img

Mipka

pencil-img

82

Jaz si vse karte vedno rezerviram pri agenciji POPAIR in sicer oni so na Slovenski ulici 1 v LJ, tam dela gospod Valter in on je največji maček kar se tiče letalskih kart in vedno zrihta najboljše karte po najboljših cenah...

clock-img

27.11.2018, 06:08

clock-img

rudrafroo

pencil-img

2

Če želiš kupiti ugodno letalsko karto jo najlažje najdeš na https://search.jetradar.com potem pa jo kupiš preko posrednika, ki ponudi najugodnejšo varianto.

clock-img

26.11.2019, 12:47

clock-img

robista

pencil-img

91

Tukaj se kdaj najde kaj pametnega: https://www.tripsta.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem