cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Najbolj depresiven dan

clock-img

21.01.2008, 16:05

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Baje bi naj bil prvi dan četrtega tedna v januarju (se pravi danes, 21.1.08) najbolj depresiven dan v letu. user posted image  Baje bi naj še vse tegobe lanskega leta "prišle" za nami.

No, mi se zaenkrat še držimo. Sva bili z user posted image  pri Bibi 78 in Alini in je bilo super. user posted image  

clock-img

21.01.2008, 16:17

clock-img

Anonimen

Zame to na srečo (še) ne velja, čeprav sem prav dans zbolela- ampak sem na dobri poti, da bom kmalu spet zdrava in fit.

clock-img

21.01.2008, 16:36

clock-img

Anonimen

Zame to vsekakor ne velja. Je bil ful lep dan, poln super ljudi in super stvari.

clock-img

21.01.2008, 20:24

clock-img

lex

pencil-img

6532

ne, čeprav je starejši sin bolan (no on ma bolj slab dan)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

21.01.2008, 20:54

clock-img

mamči

pencil-img

1722

A zato.... res depresiven dan, kljub sončku v Mb user posted image

clock-img

21.01.2008, 20:55

clock-img

melani99

pencil-img

217

niti se mi ni zdel dan tako depresiven, sem pa zdaj čisto v depresiji, ko sem prebrala o Tanaji......user posted image

clock-img

21.01.2008, 21:19

clock-img

biba 78

pencil-img

434

Melani99, se ti pridružujem. Danes je bil zelo lep dan, imela sem super obisk, Noseckico in Maruško, razen tega, da me je skuhalo nekaj, je bil kar v redu dan. Po tej novici sem pa tudi jaz čisto iz sebe. Meni je še toliko bolj hudo, ker sem imela priliko Tanajo in njuna starše tudi videt v bolnici, sloh pa zato, ker sem tudi sama bila mnenja, da je Tanaja izven nevarnosti. Uboga starša, bratec in sestrica.

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

clock-img

22.01.2008, 08:22

clock-img

gt

pencil-img

173

Mogoče je kaj na tem... včeraj zvečer nama jih ni uspelo spravit spat tri ure.. v bistvu šele z naslednjim obrokom.. namesto ob sedmih ob desetih in pol....

clock-img

22.01.2008, 11:26

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Mi smo zakuhali,kar orng. Danes gremo k dohtarju,da vidim,kaj sploh je,ker ni ne šmrkava,ne nič,toda ima zelo visoko temperaturo(skoraj 39)in me skrbi. Bo že bolje. Pr nas je napovedana burja in upam,da bo te grde oblake spravla stran.
Pa tudi zaradi Tanaje sem ful žalostna.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem