cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Najboljši internet-kateri?

clock-img

06.08.2006, 22:51

clock-img

Anonimen

Ta mesec se mi izteče pogodba z kabelskim internetom,pa nisem bla preveč zadovoljna,zato sm se odločla,da ga bom vrjetno zamenjala.

Me pa zanima-kateri internet je najboljši-da dela hitro,da so cene zmerne,da je neomejen dostop,da ga ne zmanjka velikokrat,...???

Hvala za odgovore!

clock-img

07.08.2006, 08:51

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Siol adsl - najhitrejši prenos za najmanj denarja, najmanj boš čakala na priklop, pa še študentski popust imajo. Imam ga že čisto od začetka, nobenih problemov. Enkrat nam je modem crknil, so prišli še isti dan menjat. Sicer z drugimi res nimam izkušenj, ker mam skozi siol, ampak je pa dosti kritik slišat na ostale. 

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

07.08.2006, 09:11

clock-img

Anonimen

Jaz sem zadovoljna s T-2.
Prišli v ponedeljek, ko smo podpisali pogodbo, v petek napeljali kable in v sredo priklopli. Imam 1MB/1MB za 4500. Pa optika je. Imaš dejansko take hitrosti, kot si jih naročil. In baje je neobčutljiva na udare strele (baje).

clock-img

07.08.2006, 10:31

clock-img

Anonimen

user posted image T-2user posted image
 
Mamo prenos 8/1 in so filmi v 10 max 15 min. doli!JUPIIIIIII!
cENA:6.500 SIT

clock-img

07.08.2006, 11:02

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jaz pa bom počasi začela SIOL ODSVETOVAT. tako ga serjejo tu okrog, da ni za verjet.

midva sva vzela trio paket iz enega razloga: nimava ne telefona, ne interneta. TV je sicer kabelska, vendar ima večkrat kake "izpade". pa nama je bilo najsmotrnejše vzet trio paket:
potegnili so nama popolnoma nov kabel - lastno linijo, po več kot mesecu dni letanja itd.. saj sem že pisala. hvalabogu naju to ni nič koštal, razen dost živcevo. pa tud 3 mesece sva "oproščena" naročnine.


pomanjkljivosti oz. težave so pa naslednje;
1. minus
so mi  že parkrat internet izklopili, in  trdili, da dostopamo z "druge lokacije". ja kako hudiča,  če je pa modem fiksno na steni. gesla pa nima noben razen domačih. pa ziher noben ni nikjer drugje dosopal. miljon procentno. pol sva dobila končno! nekoga, ki se je nekaj razumel na te stari in nama je povedal, da včasih telekom preklaplaj centrale, pa jim ne javi, pol pa so težave. v glavnem, tisti fant je zrihtal. po urah telefonacije z enim drugim in njihovim tehnikom, sva končno dobila nekoga na teldfon, ki se razume na stvat. mislim da mu je blo ime Tadej. nisem pa ziher. sem že s tolko ljudmi govorila, da več ne vem s kom vse...

2. -
kadarkoli kličeš na tehnično pomoč, si na telefonu - na čakanju kar lep čas. možno je vse od 5 minut, tja do pol ure. pa vmes te tud enih parkrat ven vrže. če imaš srečo, se študent, ki ga dobiš na telefon, razume na stvar, pa ti jo porihta. če pa ne, pa se samo pameten dela in moraš klicarit še pa še, da prideš zadevi do dna.

3. -
nama ni delal faks. ker imava priklopljeno smart base, želiva tud fakse pošiljat, pa ni blo "vklopljeno" ali kaj. so dost dolgo rabli, da so zrihtali. tud po dalših telefonatih. pol smo par probnih poslali, pa sedaj dela.

4. -
amino - pretvornik za SIOL TV ne deluje v redu. kljub večim pozivom, da naj ga pridejo menjat, ni še nobenega. zmrzuje vsakih par minut, pa moraš preklopit TV ali pa sploh ugasnit, da spet dela.

ampak, to kar imava midva za težav so le manjše.

aja - recimo tud to je minus - SIOl se je zasigural, da ne boš opreme kupoval nikjer drugje, pa je amino tako zaklenjen, da mooraš brezžično tipkovnico za 10 jurjev kupit pri njih, če hočeš tud prek TV maile pošiljat. midva v to nisva šla. je predrago.

enemu kolegu, ki je le par km vstran, pa modem crkne vsako uro. človk je že na kraju z živci. menjat uo nočejo prit, le linijo so mu zmanjšali - češ da je PREMOČNA. bull shit.

modem je pokvarjen. ga je že nosu na popravilo, nadomestni je delal superca, pa ga je moral vrnit. stari pa tako kot vedno. crkava. komplet novega pa mu nočejo dat. SIOL se sklicuje na telekom, ker majo njihovo zastopstvo in servis (Teletrgovina), telekom pa spet trdi, da oni nimajo nič s tem, da naj gre na SIOL. skratka cela kurja štala. smo že pritožbo pisali in telefonarili na vse mogoče konce, pa še do danes ni odgovora. ravno te dni smo mislili spet urgirat, kaj se grejo.

jaz dejansko ne vem, kaj se grejo. naj priznajo, da imajo tehnične težave, ne pa da folk podjebavajo. žal smo vsi  2 lweti vezani na pogodbo - ki smo se priklopili na te pakete.

sicer pa tudi T2 ni nič boljši. moj brat ga je LANSKO leto proti koncu leta naročil. komaj JANUARJa je dobil dopis, da so poslali poizvedbo, če je to možno priklopit. sedaj na začetku POLETJa jepa dobu odgovor, da to ni mogoče, ker je predaleč od centrale. največja razdalja je 1,5 kilometra.
mi smo 800 m vstran (hiši mamo eno ob drugi). kapirate?user posted image user posted image user posted image

ne vem... to ni biznis. tako se ne dela.

clock-img

07.08.2006, 18:13

clock-img

Anonimen

Saga Siol - nadaljevanje:

1. od "nekdaj" na Siol ADSL - vse ok, dokler nisva vzela paketa Trio
2. modem SAGEM je za en drek, če ga uporabljaš še za gledanje TV in ne samo za internet
3. AMINO nama dela, ampak je kockasta slika zaradi modema
4. o klicanju na Siol pomoč ne bom zgubljala besed, ker bom sama rabila "prvo pomoč", ker me bo kap od besauser posted image


Midva bova vrnila SAGEM modem, vzela bova tistega drugega (nekaj na G). In poskusila še s tem modemom, če bo delalo. Drugače prekineva pogodbo s Siolom in greva na T-2.
Sedaj sva odklopila Siol TV in sva spet na Telemachu, telefon pa je že od prej ostal Telekom. Tako, da je vse skupaj bolj tako-tako... Kr nekiuser posted image

clock-img

07.08.2006, 18:20

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

če boš drugi modem vzela, ne moreš imet navadnega telefona. sam ip telefon lahko maš. pa prekinitev pogodbe boš morala plačat.

< Sporočilo je popravil KIRA -- 7.8.2006 18:21:26 >

clock-img

07.08.2006, 18:45

clock-img

Anonimen

Baje, da ISDN dela tudi na tem modemuuser posted image ... Modem je pa Ganymede 822... Že kličem na Siol... user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.08.2006, 18:49

clock-img

Anonimen

T-2
super!

Preizkušen pa tudi že kabelski in Siol. Ne menam!

clock-img

07.08.2006, 19:11

clock-img

Anonimen

Kira, na tej povezavi piše, da lahko uporabljaš tudi navaden telefon: http://storitve.siol.net/oprema/komunikacijski-prehod/. Kar se pogodbe tiče - sklene se aneks za zamenjavo komunikacijske opreme št. 2 in reklamacijski zapisnik zakaj hočeš zamenjavo. Je pa res, da če hočeš uporabljati analogni telefon, moraš pri tem modemu dokupiti SIP vmesnik, ki baje stane 14.000 SIT. Več o tem ti piše na Siol forumu. Tip pod nickom Storz full obvlada in je prijazen dečkouser posted image . Sedaj pa upam, da bo še delalo kot je trebauser posted image ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem