cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Naj vam zaupam recept

clock-img

14.12.2005, 12:24

clock-img

Anonimen

Ker sem totalno nora na pripravljanje kar se da zdrave in doma pripravljene hrane za mojega user posted image  vam bi rada zaupala recept za PUDING. Dolgo časa sem iskala, in ga vendarle našla.  Torej tiste ki želite čimmanj E-jev, raznih dodatkov, in čim manj prašku podobnih jedi, pišite:
1/2 l mleka
100 g mletega sladkorja
2 jajci
40 g moke
1 zavitek vanilinega sladkorja
malo limonine lupinice

Najprej jajca in sladkor penasto vmešamo. POtem temu dodamo vse druge sestavine, dobro zmešamo in kuhamo 10 minut.
Če količino podvojimo, podaljšamo čas kuhanja za 2 minuti.
Jaz sem danes prvič naredila tak puding. Bil je super, le jajček se je malo bolj čutil, ker ga nisem prej penasto vmešala. Tako da to priporočam. Sicer pa poizkusite, in sporočite kako je.
Če želite čokoladen puding, vsem zgoraj navedenim sestavinam dodajte še žličko nesladkane čokolade v prahu.
Dober tek

clock-img

14.12.2005, 12:27

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Hvala za dober nasvet! Bom tudi jaz probal narediti ta puding.user posted image

clock-img

14.12.2005, 12:42

clock-img

Anonimen

Samo naši otročki do 1. leta starosti ne smejo jesti jajčk. Jaz sem mu zadnjič dala juhico z grisovimi knedli, kjer je med ostalim vmešana tudi jajčka, pa je dobil ful alergijo. Tako, da bom morala s tem pudingom še malo počakati.user posted image

clock-img

14.12.2005, 12:45

clock-img

Anonimen

Blacky pol maš pa verjetno kar probleme, kaj dati malemu. Naša papca že vse. Jajca papca že od 9 meseca.
LP

clock-img

14.12.2005, 13:38

clock-img

mammy26

pencil-img

634

Ta puding je že naša mati kuhala nam kot otrokom in ga sedaj občasno tudi jaz pripravim svojim otrokom.

clock-img

15.12.2005, 21:40

clock-img

Vesna

pencil-img

499

jaz pa ga naredim kar brez jajc,kar mleko,moka,sladkor in kakav.uspe,če en zažgem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem