cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nagradna igra Alples - 2.del

clock-img

31.10.2010, 21:58

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

...glede na to, da je tista tema o nagradni igri zaklenjena (?), sem odprla novo...

v žaru borbe in navijanja nas več spremlja rezultate igre in smo ugotovili, da so nekaterim (zdaj že vsi vemo komu, ne) izginili glasovi (tam nekje cca 10)... zakaj že?!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

31.10.2010, 22:20

clock-img

TaMaSa

pencil-img

1069

mogoce so zacaraniuser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

clock-img

01.11.2010, 09:54

clock-img

unicorne

pencil-img

21

Evo nagradna igra je zaključena ampak kako lahko še vedno dobivamo glasoveuser posted image ?! Od polnoči da zdaj jih imamo 4 več (mogoče zato ker so nam jih včeraj nekaj zbrisali??). Samo da se je po mesecu dni končalo..... user posted image

clock-img

01.11.2010, 10:01

clock-img

eva1

pencil-img

4835

IZVIRNO SPOROČILO: unicorne

Evo nagradna igra je zaključena ampak kako lahko še vedno dobivamo glasoveuser posted image ?! Od polnoči da zdaj jih imamo 4 več (mogoče zato ker so nam jih včeraj nekaj zbrisali??). Samo da se je po mesecu dni končalo..... user posted image

In si zmagala? sem glasovala zate!

clock-img

01.11.2010, 10:15

clock-img

unicorne

pencil-img

21

Ne žal...user posted image , ampak sej to smo kar vedl... Hvala vsem za vsak glas ki ste nam ga dali....user posted image

clock-img

01.11.2010, 10:38

clock-img

lilip

pencil-img

281

IZVIRNO SPOROČILO: unicorne

Ne žal...user posted image , ampak sej to smo kar vedl... Hvala vsem za vsak glas ki ste nam ga dali....user posted image

Zakaj pa to? Saj je bilo še včeraj zvečer število glasov tebi v prid? Ne razumem, zakaj bi bilo že v naprej jasno, kdo bo zmagal?!

clock-img

01.11.2010, 20:39

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

sam res...v čem je fora, da glasovi še kar prihajajo? ko se je igra končala je imela števlika 23 4067 glasov, zdej jih ima 4070, št. 13 je imela 4040 glasov, zdej jih ima 4047.

clock-img

01.11.2010, 21:03

clock-img

TaMaSa

pencil-img

1069

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

sam res...v čem je fora, da glasovi še kar prihajajo? ko se je igra končala je imela števlika 23 4067 glasov, zdej jih ima 4070, št. 13 je imela 4040 glasov, zdej jih ima 4047.

Morda kak glas takrat ni prijel, ker meni sploh ni hotelo nazaj maila poslat, da bi glas potrdila, pisalo pa je, da imam glas oddan. In vem, da nisem bila edina.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

clock-img

01.11.2010, 21:23

clock-img

eva1

pencil-img

4835

IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Morda kak glas takrat ni prijel, ker meni sploh ni hotelo nazaj maila poslat, da bi glas potrdila, pisalo pa je, da imam glas oddan. In vem, da nisem bila edina.

Jaz tudi nisem nič potrjevala na mailu user posted image meni je pisalo da je glas oddan in to je to

clock-img

02.11.2010, 08:31

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Jaz tudi nisem nič potrjevala na mailu user posted image meni je pisalo da je glas oddan in to je to

no, sej o tem sem pisala v uni temi, s tem, da moj prijatlejici ni štelo glasu.

clock-img

03.11.2010, 09:34

clock-img

3Sonček3

pencil-img

2098

Kdaj bojo pa rezultati? A jih je katera že našla?

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem