cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nadstandard-cena?

clock-img

10.08.2007, 12:46

clock-img

kesora

pencil-img

55

Pozdravljene.
Ko bom šla v tretje rodit, želim biti sama v sobi.Ali katera ve, kolikšno je doplačilo na dan za nadstandardno sobo v porodnišnici LJUBLJANA ?

Hvala za odgovore in lep pozdrav

Moji fantje so moj največji zaklad!

clock-img

10.08.2007, 12:48

clock-img

marty5

pencil-img

1570

Točno za lj ne vem, je pa bila v izolski porodnišnici pred slabima 2ema letoma, cena za nadstandard 4000sit/noč. Mislim, da je povsod enako oz. podobno.

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

clock-img

10.08.2007, 12:51

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Je pa tudi odvisno, če so sobe sploh proste, tako da ti potem plačilo nič ne koristi. Je pa res fajn če si sam v sobi.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

10.08.2007, 13:41

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Povsod je približno ok. 4000 bivših sit. Je pa res, da če je sploh katera soba prosta?user posted image

clock-img

16.08.2007, 22:45

clock-img

MissLady

pencil-img

314

Spraševala sem za nadstandard v Ljubljani in so mi povedali, da sploh nimajo posebnih sob za nadstandard in zato tudi ne moreš nič doplačati. Če je sob dovolj te lahko dajo na tvojo želo v sobo samo - to je pa tudi vse. 

clock-img

17.08.2007, 08:03

clock-img

Anonimen

glede na to, da je letos nor naval na LJ porodnišnico, bomo pomoje po 4 v sobi, ne pa nadstandard....

clock-img

17.08.2007, 12:33

clock-img

vanč

pencil-img

194

Pred dvema letoma sem se zmenila, da bom sama v sobi, vendar so me babice opozorile, da če je naval lahko vseeno dobim cimro. To se je tudi zgodilo 2. dan sem že dobila sostanovalko. Pa sej,če sta recimo dve je tudi v redu. Malo poklepetaš in hitreje mine čas, ker na najino srečo sta oba dojenčka skos spala. (podnevi in ponoči). Aja govorim za LJ-sko porodnišnico.

vanč

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem