cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nadležne strije

clock-img

01.12.2004, 12:08

clock-img

total

pencil-img

4453

Lep pozdrav,mene pa mučijo strije:grrr:,ki so se mi pojavile šele po porodu.Med nosečnostjo sem se zelo mazala,a vse zaman. Zelo rada bi se jih znebila a ne vem kako,čeprav se skoz mažem.Nisem navajena na te nadležne strije,ker sem imela zelo lepo kožo med nosečnostjo in kg sem malo pridobila.Prosim za pomoč.

Lp S:bravo:

clock-img

01.12.2004, 13:44

clock-img

kimi

pencil-img

3836

žal se jih ne da znebiti...samo bodo postale manj vidne drugega pa nič...na žalost

clock-img

01.12.2004, 13:46

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Kimi ima prav...
Če te kaj potolaži- tudi jaz sem jih dobila...zadnji teden pred porodom..zdaj pa vsak dan pridno mažem s kremo- bo kar bo, kaj naj rečem..:zmeden:

clock-img

01.12.2004, 13:50

clock-img

Anonimen

Žal proti odstranjevanju strij no nobene učuinkovite metode, ena izmed opcij je laserska operacija, vendar je to zelo drag postopek, za katerega je potrebno več ponovitev, pa še vedno ni nujno, da bo stvar OK...

clock-img

01.12.2004, 21:01

clock-img

tina.nika

pencil-img

717

Obstaja mazilo za brazgotine, mislim da se mu reče Kontrakel:zmeden2: in je moji kolegici, ki je imela po porodu trebuh tak kot da so ji ga tigri napadli:( zelo pomagalo. Moraš bit pa vstrajna.
lp, Tina:sloncek:

clock-img

01.12.2004, 23:26

clock-img

mnjam

pencil-img

121

To je treba vzeti v zakup.

clock-img

14.12.2004, 12:10

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Zame so pa strije kot davek, pač spadajo zraven...:)-
Nisem jih pridelala dostim kljub temu, da sem se ful zredila (20 kg), imam jih par skritih pod kopalkami, tako da se ne vidi, sem se pa tud ful mazala,...
In po 8 letih so še zmeraj prisotne, kljub Kontrakelu...

lp
jana73

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem