cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Na začetek

clock-img

31.03.2007, 10:38

clock-img

MICI13

pencil-img

7

Ko tole prebiram o raznih dijetah, je ravno to ko jaz razmišljam že od novega leta. Imam knjigi Monignac po kateri naj bi se začela pravilno prehranjevati. Dijeta se mi zdi ok, saj je v njej moja Študetska hrana. težko se je odreči kruhu in krompirčku, ker kuham še za dva in nimata problema z težo.
V treh letih sem se zredila 10kg,pa tudi prej nisem bila suhica dobila sem še celulit, ki ga prej nisem imela.
Rada bi prišla na začetek 60kg., ker celo življenje že pazim na kg, sem bojim kako bo med nosečnostjo. 7.5 mi odstranijo pregrado , potem bi rada zanosila, zato bi se že zdaj rada navadila na zdravo hrano.
Je možno v 3m shujšati za 10kg,po Mont.. prehranjevanju
Baje imaš med nosečnostjo napade lakote, je to res?
P.s.:upam da se bom navadila dopisovat.
pišem drugič in še ne znam uporabljat ringaraja.

clock-img

31.03.2007, 11:12

clock-img

Nikoletka

pencil-img

36

Tud jest sem mela skos tam okrog 66kg, pol sem pa v parih mesecih pršla na 59kg, ki jih kar uspešno ohranjam. Jaz ne verjamem v diete, pri katerih se moraš odrekat določeni hrani. Jaz sem samo zmanjšala količino hrane pri obroku (ko čutim da sem sita neham jesti in se ne nabašem do nezavesti) in jem samo, ko sem lačna, pa moram rečt, da kar deluje. Prej sem jedla tud ko nisem bla lačna in pozno zvečer. Sem pa rabla kar nekaj mesecev, da sem se čisto disciplinirala, pa vztrajnost. Ko enkrat not padeš in se držiš reda se ne rediš več, no vsaj pri meni je tako. Jem najpozneje ob 19h in jem tudi sladkarije. No pa sej se tud jaz kdaj pregrešim. Zdej pa delam še vaje za trebušne mišice in se počutim super ob manjšem trebuščku.
Pozdravček

clock-img

31.03.2007, 12:04

clock-img

Anonimen

jaz se kakšen teden prehranjujem po montiju, in lahko rečem da sem izgubila 1-2 kg... Ne vem.. ful se mi zdi, da gre počasi, ampak se tolažim, da se bo pol tud dalj časa ohranilo.

clock-img

31.03.2007, 13:41

clock-img

MICI13

pencil-img

7

Sej to bi bilo čisto vredu 1kg na teden. Kaj pa ko nastopi kriza.No bom videla kako bo šlo.Za kosilo dsem jedla. Juho z cmoki. Pečen piščančji file, poleg pa pečena cvetača in čebula. Namesto 2dcl kave pa sem jo samo tamalo šalčko. Baje da tudi kava ni dobra.
l.p. pa hvala za odgovore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem