cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Na pregled po prvi M?

clock-img

25.10.2007, 14:53

clock-img

srecna_zvezda

pencil-img

463

Pozdravljene!

Danes sem dobila prvo user posted image  po SS z abrazijo. Dobila sem jo 43 dan. Zanima me ali je priporocljivo, da odidem na 1.pregled po koncani M? Na forumu sem namrec zasledila, da punce to prakticirajo.
Prosila bi, da mi cimprej svetujete, da vem kako naprej.

Hvala vsem! lp

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 25.10.2007 20:06:15 >

clock-img

25.10.2007, 15:06

clock-img

Anonimen

Ojla.

Jaz sem jo dobila 28.dan od abrazije, ampak jaz sem imela že prej datum predno sem dobila prvouser posted image ..vsekakor pokliči G in se naroči, ti bodo vse povedali. Definitivno pa si izbori pregled po user posted image , ker te morajo nujno po abraziji pogledati, kakšno je stanje v maternici, če so vse sčistili in če ima maternica kakšne anomalije, zaradi katere bi lahko prišlo do SS.

Pa veliko srečeuser posted image

clock-img

25.10.2007, 16:12

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Meni so rekli, da naj grem na prvi pregled po prvi menstruaciji po SS. Pred 14 dnevi sem opravila ta pregled in je vse OK.

clock-img

25.10.2007, 17:12

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

po menstruaciji je v redu.

clock-img

29.10.2007, 07:27

clock-img

tejka**

pencil-img

99

Jaz sem imela prvi pregled 10 dan po prviuser posted image . Bila sem UZ pregledana, hkrati pa je pogledala kako se debeli sluznica, kako delujejo jajčniki.

clock-img

26.12.2007, 18:06

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Mene pa zanima, če so kateri ugotovili kakšne "nepravilnosti" na prvem pregledu po abraziji - se pravi na UZ pregledu, ki je sledil prvi menstruaciji po abraziji?

Hvala.

Lp

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

28.12.2007, 17:45

clock-img

ronja1a

pencil-img

362

Jaz tudi moram po praznikih na pregled po prvi user posted image . Vendar ne po spontanem splavu, ampak po UPN. Najbrž je podobno. Ali katera ve, kaj ti pogledajo - mislim, ali običajno naredijo ultrazvok. Po splavu sem ga enkrat že imela.

clock-img

28.12.2007, 18:50

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz sem šla na pregled. Mislim, da je to praksa user posted image  ne vem.

Pika, pri meni niso ugotovili nič. Šele po kakšnem 3. splavu te pošljejo na preiskave, tako mi je moja G rekla.

clock-img

28.12.2007, 18:57

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Zdej pa men neki ni jasno... kakšna je razlika med UPN in SS?

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

28.12.2007, 19:17

clock-img

Mavrica32

pencil-img

109

hm,
jaz sem šla obakrat po 14 dneh na pregled. Naredil mi je UZ in ni opazil nič takega. Zdravnica na KC pa mi je svetovala naj grem 14 dni po prvi M. Takrat naj bi se najbolj vidla oblika maternice ...  lp

clock-img

28.12.2007, 19:44

clock-img

ronja1a

pencil-img

362

UPN- umetna prekinitev nosečnosti (običajno brez abrazije, vsaj kokr splave delajo zdaj), SS- spontani splav, večinoma vidim, da naredijo abrazijo. Ne vem, ali je s pregledi enako v obeh primerih in kako je potem z novo zanositvijo. Meni so po UPN zelo različno svetovali - od tega, da se počaka dve menstruaciji do več mesecev.

< Sporočilo je popravil ronja1a -- 28.12.2007 19:45:36 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem