cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Na pomoč, pobruhan jogi!

clock-img

17.12.2005, 08:27

clock-img

gamini

pencil-img

823

Naša pikica je celo noč bruhalauser posted image . Posledice so vidne na jogiju,
ne vem več, s čem ga naj očistim in kako se naj znebim
neprijetnega vonjauser posted image . Pomoč in nasvete, prosim... user posted image

clock-img

17.12.2005, 08:29

clock-img

Anonimen

Z mokro krpo in čistilom. Velikokrat splakni krpo pod vodo in jovo na novo. Če bo še smrdelo, pa kupi Jasa sprey za odstarnjevanje neprijetnega vonja in pošpricaj.

clock-img

17.12.2005, 08:35

clock-img

gamini

pencil-img

823

Ojla, Splišni, hvalauser posted image !
To z mokro krpo in čistilom sem že prakticirala, takoj po storjenem dejanjuuser posted image ,
pa se mi zdi, da bi morala uporabiti še kaj konkretnegauser posted image . Morda res poskusim
še z Jaso...

clock-img

17.12.2005, 08:40

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Posuši, nato zdrgni posušne ostanke kolikor se da in s čistilno peno odstrani vpojene ostanke. Uporabiš lahko tudi kak okidativno čistilo "tipa oksi".

clock-img

17.12.2005, 09:05

clock-img

gamini

pencil-img

823

Še en dober nasvet, hvalauser posted image .

clock-img

17.12.2005, 09:07

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Če imaš kak dober vodni sesalec, ga z njim presesaj in potem daj sušit.  Če ga nimaš, si ga poskusi sposodit, če ga ima kdo v bližini.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

17.12.2005, 21:52

clock-img

muki

pencil-img

56

Ojla!

Zadeva sicer ni preizkušena, mi je pa povedal dragi ko je gledal S.O.S., da posujejo jogi ali katero koli površino, ki smrdi s sodo bikarbono, potem pa posesajo s sesalcem.

Lp, muki

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem